[humor] Różne ROTFLE ...

A

Antoni Wiech

Guest
Problem w tym, że tak naprawdę wyglądała komuna!
Człowiek na fajny kołowrotek do wędki musiał oszczędzać 3 lata, po czy prosić się znajomego, by mu go kupił "na zachodzie". Dziś się to w głowach ludziom nie mieści.

Wiem, wiem sam pamiętam jeszcze te czasy, chociaż załapałem się na końcówkę (na szczęscie). Chodziło mi tylko, że Wini po prostu to w tragi-komicznej formie to przekazał.

Nene

Koteu
1 094
1 690
576333_445343612187562_2083588620_n.jpg

N

nowy.świt

Guest
Wirtualna Polska | aktualizacja 2012-12-22 (08:26)
Twierdzi amerykańska agencja wywiadowcza

W obecnym stuleciu nastąpi przetasowanie na mapie geopolitycznej świata. Do mocarstw może dołączyć... Polska. Wszystko dzięki zasobom gazu łupkowego. Z kolei dzięki gazonośnym skałom Stany Zjednoczone, uniezależnione energetycznie od dostaw z zewnątrz, będą prowadzić bardziej niezależną politykę światową - wynika z raportu Stratfor Global Intelligence.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 726
Do mocarstw może dołączyć... Polska. Wszystko dzięki zasobom gazu łupkowego. Z kolei dzięki gazonośnym skałom Stany Zjednoczone, uniezależnione energetycznie od dostaw z zewnątrz, będą prowadzić bardziej niezależną politykę światową - wynika z raportu Stratfor Global Intelligence.
Rozpad Jugosławii na początku lat 90-tych, też wydawał się niemożliwy. Wprawdzie niektórzy coś przeczuwali, Geremek jeździł po dawnych demoludach, w tym Jugosławii, próbując założyć "Pentagonale", a po aksamitnym rozwodzie Czechosłowacji "Heksagonale". I co? Obecnie cywilizacja białego człowieka upada i wszelkie warianty są prawdopodobne.
Ten "news", to jedynie sygnał jakiejś frakcji w USA, na temat jednego z wariantów nowego rozkładu sił. Gaz łupkowy nie ma tu żadnego znaczenia. To jedynie wiarygodny pretekst.

Do góry Bottom