[humor] Różne ROTFLE ...

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
Jeszcze a propos filmiku:
76745_506855582680601_417826711_n.jpg

Voy

Active Member
386
242
Lubię Ziemkiewicza, nie zawsze jest mi po drodze z jego poglądami, ale urzekł mnie czerwony gość, jak się wkurwia, nakręca i mówi wcześniej wyuczone formułki, cipa telewizyjna, która próbuje bardzo nieudolnie złapać RAZa w pułapkę antysemityzmu i wzrok Ziemkiewicza pod koniec mówiący "co tu się kurwa dzieje"...

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Kurkiewicza do takich programów zapraszają chyba tylko w ramach inforozrywki, facet nie potrafi w ogóle normalnie rozmawiać, intelektualnie to jest poziom konia, z którym nie warto się kopać, bo on i tak ma swoje czerwone klapki na oczach. Kiedyś powiedział, że mu blisko do myśli anarchistycznej, patrząc na polski (i nie tylko) ruch anarchistyczny to on się w to wpisuje idealnie.

EDIT:

Filmik zapodany przez Gościa Niedzielnego już zdjęty:

"BABY Z RADOMIA ZW..." Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Snafu1013.

Prawa autorskie do jakiegoś filmiku z neta... teraz to już nie można nawet śmiesznej przeróbki zrobić :rolleyes: .

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 726
Wypowiedź Winiego szefa firmy Stoprocent (ciuchy i muzyka w klimacie hip-hop) na temat komuny (właściwa rozmowa od 2:12). Przy tekście o kołowrotku popłakałem się ze śmiechu:
Problem w tym, że tak naprawdę wyglądała komuna!
Człowiek na fajny kołowrotek do wędki musiał oszczędzać 3 lata, po czy prosić się znajomego, by mu go kupił "na zachodzie". Dziś się to w głowach ludziom nie mieści.

Do góry Bottom