[humor] Różne ROTFLE ...

A

Artur Nowak

Guest
education-motivation-198997.jpeg

tolep

five miles out
8 579
15 477

Moje teoretyczne dzieci będą (po mnie) inteligentne, dlatego nie dadza sobie wcisnąc bullshitu

Flavio Briatore:
Briatore was born in Verzuolo near Cuneo, Italy, in the Maritime Alps, to a family of elementary school teachers. After twice failing public (state) school, he attended a private (independent) school, receiving a diploma with the lowest grades in Land Surveying at Fassino di Busca high school. Briatore found early work as a ski instructor and restaurant manager. He opened a restaurant named Tribüla, which was Briatore's nickname. The restaurant was unsuccessful and had to close due to excessive debt.
Then he worked as a door-to-door insurance salesman.(...)

A

Antoni Wiech

Guest
Powinienem kurwa medal dostać :D Wygooglałem właśnie, post sprzed dwóch godzin:

"Miałem z nim dużo kontaktów. Wielu ludzi uważało go za lewicowca. On tym lewicowcem był, ale w takich znaczeniach społecznych jak opiekuńczość czy antykapitalizm. Natomiast, jeśli chodzi o sumienie, to on był bliżej Pana Boga i był chyba człowiekiem wierzącym - powiedział Wałęsa."

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Powinienem kurwa medal dostać :D Wygooglałem właśnie, post sprzed dwóch godzin:

"Miałem z nim dużo kontaktów. Wielu ludzi uważało go za lewicowca. On tym lewicowcem był, ale w takich znaczeniach społecznych jak opiekuńczość czy antykapitalizm. Natomiast, jeśli chodzi o sumienie, to on był bliżej Pana Boga i był chyba człowiekiem wierzącym - powiedział Wałęsa."
Ominąłeś chyba lepszy fragment z wypowiedzi Lesia.

Był gadułą i Rosjanie lubili z nim rozmawiać, bo on po prostu szczerze rozmawiał. Oni go traktowali jako informatora, ale on agentem rosyjskim czy sowieckim nie był – powiedział Wałęsa.

A tutaj w innych wersjach o tym samym.

Był niesamowitą gadułą. Przez to gadanie wciągnięto go w agenturalność. A przecież nie był żadnym agentem.

Z perspektywy czasu uważam, że Oleksy nie był agentem. Był gadułą – przyznał w TVP Info Lech Wałęsa.

main_walesa.jpg

Do góry Bottom