[humor] Różne ROTFLE ...

J

jaskółka

Guest

ten wasz NOWAK
To ten sam facet jest jak teraz przeczytalam ten opis to wypisz wymaluj jest to ten DOMINUJACY PAN Z BDSM CENTRUM.
dobrze mu ktoś napisał"Masz coś ze zboka."http://www.netkobiety.pl/t79327.html

tam na bdsm centrum to nikt z nim nie rozmawial bo on udawal mędrca strasznego zarozumiały był tylko jakaś glupia naiwna dziewuszka młoda z nim rozmawiala i cale strony oboje zapisywali tam ,pozniej sie stamtąd wyniosłam bo zauwazyłam ze tam nikt sie nie da nawrocić na dobrą drogę. Ludzie inni sie tesz wynieśli jak ta dziewucha i on zasmiecili strasznie to forum A ona to tak pisala ze nikt nie wiedzial o czym pisze i on tez podobnie pisal
Potem widzialam tego świta waszego na stronie dla zbokow bdsm forum sado-maso a tam mial profil z nazwą haryangel .Tez rozpisywal sie tam strasznie a mnie tam zablokowali i tego sie spodziewalam nawet nie zdązylam napisac tam tego co o Bogu o wierze, ja tam jestem pod marta40 zablokowana jestem a ten wasz świt tam jest, znalazlam macie tu link
http://forum.sadomasoclub.pl/viewtopic.php?t=2106&postdays=0&postorder=asc&start=15

to moze jakiś niepelnosprawny facet jest i na rencie moze jest i ma czas zeby siedziec cale dnie w internecie i pisac głupoty tylko szkoda jak sie jakaś naiwna glupia dziewuszka na te głupotu nabierze.
Ja jestem za stara zebym dała z siebie durnia zrobić. Poczytalam tamto forum sado maso bo 2 lata tam nie byłam i widzę ze cale dnie tam jakaś " niewolnica" i jeszcze jedna dziewuszka przesiaduje cale doby bo wszedzie pelno jej postów i pisze ,ze ma 21 lat a dosiwadczenie ma kilkunastoletnie w bdsm
Jezus maria pomyślałam sobie,że chore dziecko!Gdzie sa rodzice takich dzieciaków,co internet robi z tymi dziećmi!!!

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
a ty niby taka katoliczka a sie bdsm zajmujesz? nie dziwne że nadal tkwisz w tym nieprawdziwym życiu, tak naświntuszyłaś pewnie że raczej nie licz na niebo hehe

J

jaskółka

Guest
glupi GAZDO ja takie miejsca odwiedzam bo chce zeby ludzie do BOGA wrocili bo to sa wszystko bezboznicy ci zbocy

Do tego MANCE
----------
Dzieciaku do szkoły najpierw śmigaj,skończ chociaz podstawowkę a potem ci odpowiem czy bede chciala z toba rozmawiać .
Teraz pisać tu nie będę bo widzę ze z was ludzi nie będzie i mnie to martwi bo w kraju coraz wiecej bezbożnikow a pamietajcie,że bez BOGA daleko w życiu nie zajdziecie

Nene

Koteu
1 094
1 690
Ulubiona zabawka jaskółki
785328a0a206920d6bf845111c3771f7.jpg

tolep

five miles out
8 579
15 477
Ktoś srogo trolluje niejaką prof. Ewę Łętowską, starą komunistke, pierwszego, jeszcze za PRL, rzecznika praw obywatelskich.

http://wyborcza.pl/1,75248,17211422,Awatar_prof__Letowskiej_krazy_po_kraju.html (fragment)

- Znajomi zaczęli mi zgłaszać, że na facebooku mnożą się "moje" konta. Są tam zdjęcia, biogramy, logo Trybunału Konstytucyjnego, rzekome wpisy, które są kompilacją moich publicznych wypowiedzi i jakiś dziwactw. Na tych kontach prowadzę ożywioną korespondencję, a moi realni znajomi rejestrują się na nich jako znajomi właśnie. Tymczasem nigdy nie zakładałam żadnego profilu na nazwisko "Łętowska" - mówi prof. Łętowska.

Z tych profili dowiedziała się, że pisze biografię piosenkarki Zdzisławy Sośnickiej, którą "prawie już wydało" prawnicze wydawnictwo C.H.Beck, i to w dwóch tomach. Prof. Łętowska rzeczywiście jest znawczynią i popularyzatorką muzyki, ale operowej: - Sądzę, że chodziło o to, by przekonać ludzi, że "robię" też w branży rozrywkowej, żeby potem uwiarygodnić moje rzekome działania polegające na organizacji "koncertów" i "gal" - mówi.

Konta zareklamowała u administratora Facebooka prosząc o ich usunięcie. Facebook odpowiedział, że nie naruszają facebookowej "polityki prywatności" (jasne: im więcej kont, tym więcej dochodów z reklam). Pomogło dopiero powołanie się na prawa konsumenta i ustawę o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Profile usunięto, ale nowe mnożą się jak króliki.

Awatar Łętowkiej działa prężnie na południu Polski. W Hotelu Beskid zarezerwował salę konferencyjną na 200 osób "w układzie kinowym" na zamkniętą imprezę z udziałem Władysława Bartoszewskiego, uświetnioną występem Edyty Geppert. Impreza pod tytułem "Gala Wolności" - z okazji 25 lat III RP. Awatar zrobił to mailując do dyrektorki hotelu. Jednocześnie "od osób trzecich" dyrektorka dowiedziała się, że ta sama prof. Łątowska montuje też w jej hotelu inną imprezę, tym razem z udziałem zespołu Bajm, Andrzeja Piasecznego i pokazem kulinarnym Magdy Gesler. Zdezorientowana i zaniepokojona brakiem kontaktu z prof. Łętowską, napisała na adres PAN prosząc o potwierdzenie tych imprez.

vapaus

Active Member
209
251

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Kurwa, na tym forum to ciągle jakieś typy osobowości, jakieś INTJ, INTP, a ja nie wiem o co chodzi, chyba się w końcu zainteresować muszę :D.

Do góry Bottom