[humor] Różne ROTFLE ...

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
1419692945_by_MichaelPL1997_500.jpg

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
NowyŚwit trolujący forum netkobiety.pl

Pięknie się opisał:

Muskularny, biały mężczyzna z IQ 170 z tej strony z pięknym penisem o aksamitnej skórze rozpływającej się w ustach.

Mam dylemat ostatnio i obarczam o niego sytuację w okół mnie - otóż nie mogę znaleźć kobiety na moim wysokim poziomie w tym kraju.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Tam już mają forumowy faszyzm:

Ze względu na niski merytorycznie poziom wątku oraz przebiegu całej dyskusji, temat zostaje zamknięty.

J

jaskółka

Guest
kiedys pisalam na takim zboczonym forum BDSMC
zapomniał dodać że szlachcić...

Kiedys pisalam na takiej stronie BDSM CENTRUM dla zboczonych ludzi ,chcialam im przekazac ze BOG istnieje tak jak i tu u niby wolnosciowcow wielkich i tam na tym forum pisal taki DOMINUJACY taki mial nick pisal cale strony taki znawca byl niby od tych zboczen teraz tam łpae prokurator podobno polozyc na tej stronie i ja zamkneli .Ten dominujacy to stylem mi przypomina tego nowego świta od was i tego nowaka i rzodkiewke ,moze to ten sam facet ale tam na tym zboczonym forum pisal ze ma kobiete to albo klamal albo ja porzucil ,moze to ten sam nawet facet

A

Artur Nowak

Guest
kiedys pisalam na takim zboczonym forum BDSMC

Kiedys pisalam na takiej stronie BDSM CENTRUM dla zboczonych ludzi ,chcialam im przekazac ze BOG istnieje tak jak i tu u niby wolnosciowcow wielkich i tam na tym forum pisal taki DOMINUJACY taki mial nick pisal cale strony taki znawca byl niby od tych zboczen teraz tam łpae prokurator podobno polozyc na tej stronie i ja zamkneli .Ten dominujacy to stylem mi przypomina tego nowego świta od was i tego nowaka i rzodkiewke ,moze to ten sam facet ale tam na tym zboczonym forum pisal ze ma kobiete to albo klamal albo ja porzucil ,moze to ten sam nawet facet

Na 100 % to ten sam - każdy wie, że znawca zboczeń ze mnie z kobietą.

J

jaskółka

Guest
to jednak ty zboczku Ja Marta tam bylam i nic ci madrego do glowy po moich postach nie weszlo Nadal glupi i zboczony jestes?Idz do kosciola ,pomodl sie i bedziesz normalnym facetem a pewnie ta twoja kobieta cie zostawila i bym sie nie zdziwila wcale

A

Artur Nowak

Guest
Sorry ale nie jara mnie jakieś BDSMC - szukaj sobie wspólnych tematów z kimś innym i wspomnień.

D

Deleted member 4683

Guest
Swoja drogą to ciekawe. To, że ktoś przeznacza jakąś ilość swojego czasu ( pewnie nie małą ) na tworzenie kolejnych internetowych wcieleń na kolejnych internetowych forach. Moim zdaniem w grę wchodzą jakieś naprawdę poważne i nieuświadomione motywacje. Skoro taka działalność nie przynosi kasy ani żadnych innych realnych profitów to uważam, że chodzi o niematerialny profit w rodzaju psychicznej satysfakcji. Z kolei odpowiadając na pytanie o motywy działania osobnika osiągającego psychiczną satysfakcję z trollingu otrzymujemy obraz typa dążącego do wyrównania deficytów poświęcanej mu uwagi. Innymi słowy - taka upodlona jednostka, mentalny cwel trolluje po to, żeby ktoś poświęcił jej chociaż chwilę uwagi. Dla takiej kaleki nie jest nawet ważne czy zdobędzie akceptację czy nie. Dla niej liczy się, ze ktoś poświęci jej kilka minut, że wywoła jakąkolwiek reakcję. To chyba jakieś nie przytulane dzieci. Wołały mamo! tato! ale nikt nie wziął ich na ręce itp. Z jednej strony to zabawne - ja nawet rozumiem nabijanie się z nich bo obiektywnie rzecz biorąc są to zajebiście śmieszne przypadki , ale miejcie na uwadze, ze za każdym takim pokurwieńcem stoi jednak prawdziwa ludzka tragedia.

Do góry Bottom