Luizy
Well-Known Member
- 521
- 2 022
NowyŚwit trolujący forum netkobiety.pl
Muskularny, biały mężczyzna z IQ 170 z tej strony z pięknym penisem o aksamitnej skórze rozpływającej się w ustach.
Mam dylemat ostatnio i obarczam o niego sytuację w okół mnie - otóż nie mogę znaleźć kobiety na moim wysokim poziomie w tym kraju.
zapomniał dodać że szlachcić...Pięknie się opisał:
zapomniał dodać że szlachcić...
kiedys pisalam na takim zboczonym forum BDSMC
Kiedys pisalam na takiej stronie BDSM CENTRUM dla zboczonych ludzi ,chcialam im przekazac ze BOG istnieje tak jak i tu u niby wolnosciowcow wielkich i tam na tym forum pisal taki DOMINUJACY taki mial nick pisal cale strony taki znawca byl niby od tych zboczen teraz tam łpae prokurator podobno polozyc na tej stronie i ja zamkneli .Ten dominujacy to stylem mi przypomina tego nowego świta od was i tego nowaka i rzodkiewke ,moze to ten sam facet ale tam na tym zboczonym forum pisal ze ma kobiete to albo klamal albo ja porzucil ,moze to ten sam nawet facet
Ktoś kto ma w profilu "Dołączył: 13 Grudzień 2014" powinien zostawić robienie porządku na forum starszej kadrze. Zdecydowanie. Albo ujawnić pod jakimi nickami był tu poprzednio.Już nawet trolle się dekonspirują.