[humor] Różne ROTFLE ...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
10473166_509278885840361_4076316097270394598_n.jpg

K

Kurier

Guest
Kot wiedział już wcześniej, chciał po prostu mieć wejście z buta ;p Koty generalnie niczego się nie boją. To są w ogóle zwierzęta z niesamowicie szybką reakcją. Z ludźmi czasem to na niekorzyść działa, bo jak siedzą w oknie w kuchni i jakiś garnek jebnie to tak może kota rzucić, że za okno wypadnie, znam z autopsji (przeżył z 4 piętra).

PS Sorry, boją się. Odkurzacza.
PPS Wolałbym, żeby kot był symbolem libertarianizmu. Zwłaszcza jak w powyższym filmiku zjebał tego snejka (2:25).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
K

Kurier

Guest
Hmm, a właściwie to dlaczego papugi wypracowały zdolność nagrywania i odtwarzania dźwięków. Dziwna sprawa, w sensie do czego to im potrzebne w naturze?

Miałem przez chwilę papużkę, nawet podobną do tej z filmiku, tylko inne ubarwienie. Ale to się wytrzymać nie da, moja na szczęście nie nauczyła się nic, bo bym chyba szału dostał, na filmiku parę minut to i śmiesznie, ale weź tak cały dzień. Moja skrzeczała non stop.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Jeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają - jej partnerka buja się w niebiosach ;)

friday_gifdump_651_14.gif

A ja z gatunku freaky girls polecam mój avatar w różnych konfiguracjach

5abf08a41ab5.gif

hYb1c3h.gif

pVb7v2w.gif

122.gif

Może nie taki długi ale wydaje mi się wdzięczniejszy...

A teraz dla ciekawskich wykorzystanie narzędzia w praktyce...

N

nowy.świt

Guest
Akurat Korwin deklaruje od dawna, że bliżej mu do myśli ekonomicznej Rothbarda i Misesa niż do Friedmana.

Do góry Bottom