[humor] Różne ROTFLE ...

D

Deleted member 4683

Guest
o k... tego sie nie spodziewałem :) Mógł wykorzystać Moc na rozjebanie ich, ale i tak Mistrz !

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
1372714373_dl1owi_600.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Jeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają - jej partnerka buja się w niebiosach ;)

friday_gifdump_651_14.gif

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Jeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają
Nie tylko ale głównie. To że lesbami zostają pasztety i maszkarony nie oznacza, że wszystkie lesby są takie. Ja tam znałem jedną lesbę ekstra laskę, nawet raz poznała mnie ze swą kochanką - jeszcze lepszy towar, śliczna, szczupła blondyneczka z idealną figurą i ładnym ciałem. Niestety znajomość się skończyła, bo nie przyjęły mojej oferty (wtedy byłem na kasie - więc mogłem sobie pozwolić).

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Eee... to musiała być jakaś awangardzistka-eksperymentatorka ;)
A to nie jest tak, że w każdej prawie parze lesbijskiej jest strona "męska" i "żeńska"? I ta żeńska jest zwykle naprawdę ładna. Znam dwie "męskie" lesbijki i ich partnerki są niezłymi laskami. Nie wiem, może jakieś stereotypy powielam tutaj.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
A to nie jest tak, że w każdej prawie parze lesbijskiej jest strona "męska" i "żeńska"? I ta żeńska jest zwykle naprawdę ładna.
To by się trzeba samych lesbijek dopytać. Mnie to nie było dane. Te co znałem miały jakieś dziwne blokady, a jedna całkowicie zrytą psychę. Raz mi zaproponowała, byśmy razem "zgwałcili tamtą laskę". :) Nie doszło do tego.

Do góry Bottom