D
Deleted member 4683
Guest
o k... tego sie nie spodziewałem Mógł wykorzystać Moc na rozjebanie ich, ale i tak Mistrz !
Nie tylko ale głównie. To że lesbami zostają pasztety i maszkarony nie oznacza, że wszystkie lesby są takie. Ja tam znałem jedną lesbę ekstra laskę, nawet raz poznała mnie ze swą kochanką - jeszcze lepszy towar, śliczna, szczupła blondyneczka z idealną figurą i ładnym ciałem. Niestety znajomość się skończyła, bo nie przyjęły mojej oferty (wtedy byłem na kasie - więc mogłem sobie pozwolić).Jeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają
A to nie jest tak, że w każdej prawie parze lesbijskiej jest strona "męska" i "żeńska"? I ta żeńska jest zwykle naprawdę ładna. Znam dwie "męskie" lesbijki i ich partnerki są niezłymi laskami. Nie wiem, może jakieś stereotypy powielam tutaj.Eee... to musiała być jakaś awangardzistka-eksperymentatorka
To by się trzeba samych lesbijek dopytać. Mnie to nie było dane. Te co znałem miały jakieś dziwne blokady, a jedna całkowicie zrytą psychę. Raz mi zaproponowała, byśmy razem "zgwałcili tamtą laskę". Nie doszło do tego.A to nie jest tak, że w każdej prawie parze lesbijskiej jest strona "męska" i "żeńska"? I ta żeńska jest zwykle naprawdę ładna.
Potencjalny partner raczej też by nie narzekałJeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają - jej partnerka buja się w niebiosach
Prawdziwa Reptilianka. Jej stara zrobiła to z kameleonem. Chciałbym zobaczyć jak poluje na muchy.Jeśli to lesbijka - a wątpię, bo tylko maszkarony nimi zostają - jej partnerka buja się w niebiosach