- Moderator
- #3 861
- 8 902
- 25 790
Niemcy grają w Monopol...
Wy mówicie ,że to wina translatora ,a ja ,że chodzi o "Zero growth" i tym sposobem słupki krula na zachodzie rosną ,a zawsze z takich opinii można się potem wygodnie wycofać
Gdyby ktoś nagle sprywatyzował służbę zdrowia straciłoby pracę kupę osób. Szpitale by poupadały, leczenie specjalistyczne byłoby dostępne dla ludzi od pewnego dochodu, wielu ludzi wolało by umrzeć w domu. Niż płacić lekarzowi, nie mówiąc o bezdomnych i bezrobotnych. Fakt zniknęłaby obowiązkowa składka zdrowotna. Jestem za.
Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki.
- Co robisz?! - pyta.
- Odchodzę! Zdradziłeś mnie! - odpowiada żona i rzuca w niego plikiem zdjęć, na których widać jak uprawia on seks z kochanką. Mąż ze spokojem przegląda zdjęcia Po czym zwraca się do żony:
- Kochanie, uspokój się! Wszystko się ułoży! Musimy tylko wyjaśnić kto te zdjęcia zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo!
Wiem, że to może nie jest fair... Ale pewna osoba opuściła to forum, a ja nadal nie mogę z jednego postu autorstwa tej osoby z 2011 roku.
Chyba się nie obrazisz... Jak wrócisz to przepraszam, ale to ci się udało.
Genialne!Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki.