[humor] Różne ROTFLE ...

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Niemcy grają w Monopol...

germansPlayMonopoly1.jpg

germansPlayMonopoly2.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Wiem, że to może nie jest fair... Ale pewna osoba opuściła to forum, a ja nadal nie mogę z jednego postu autorstwa tej osoby z 2011 roku.

Gdyby ktoś nagle sprywatyzował służbę zdrowia straciłoby pracę kupę osób. Szpitale by poupadały, leczenie specjalistyczne byłoby dostępne dla ludzi od pewnego dochodu, wielu ludzi wolało by umrzeć w domu. Niż płacić lekarzowi, nie mówiąc o bezdomnych i bezrobotnych. Fakt zniknęłaby obowiązkowa składka zdrowotna. Jestem za.

Chyba się nie obrazisz... Jak wrócisz to przepraszam, ale to ci się udało.

noother

Active Member
109
185
Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki.
- Co robisz?! - pyta.
- Odchodzę! Zdradziłeś mnie! - odpowiada żona i rzuca w niego plikiem zdjęć, na których widać jak uprawia on seks z kochanką. Mąż ze spokojem przegląda zdjęcia Po czym zwraca się do żony:
- Kochanie, uspokój się! Wszystko się ułoży! Musimy tylko wyjaśnić kto te zdjęcia zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo!

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Wiem, że to może nie jest fair... Ale pewna osoba opuściła to forum, a ja nadal nie mogę z jednego postu autorstwa tej osoby z 2011 roku.

Chyba się nie obrazisz... Jak wrócisz to przepraszam, ale to ci się udało.

Uśmiałem się całkiem serdecznie i niezłośliwie. Plus do reputacji za poprawienie mi nastroju (rzeczona osoba nie ma jak dostać to dostaje Amel)

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Reportaż tvp z Kaukazu:

lokalni ekstremiści często atakują policję i wojsko
kamera w tym czasie skierowana na kilkuletnie dzieci biegające z plastikowymi karabinkami.

Do góry Bottom