[humor] Różne ROTFLE ...

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Jest teraz spora nagonka ze strony feministek, że Elliot Rodger (morderca-prawiczek) to dziecko ruchów maskulinistycznych (Men's Rights).

Don't let crisis go to waste. Nieważne, że zabił więcej mężczyzn niż kobiet... Był z MRM (nawet gdy nie był). Podobnie jak dla gun control nuts nie ma znaczenia, że trzy ofiary zostały zadźgane - broń palna to zło. Lewak po prostu musi kłamać i manipulować, aby żyć.

D

Deleted member 427

Guest
Dobry profil.

Kapitalizm jest lepszy nawet w produkcji sznura.

10419482_590116381095404_6361838609985559560_n.jpg

Ciekawe, ile samobójstw na ziemiach polskich było za Hitlera? Niech ktoś podpyta o to Krula ;)

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Ruch narodowy nie uważa wcale, iż ci którzy ciężko pracują oraz myślą mają obowiązek dzielić się z tymi, którzy nie wytwarzają dóbr narodowych bądź zgoła pracować nie chcą. Ruch narodowy jest za solidaryzmem narodowym i nie odrzuca tych obywateli własnego państwa, których dotknął różnymi doświadczeniami los. W takim to sensie ruch narodowy uznaje za rzecz konieczną to, aby dzielić się efektami pracy jednych z drugimi.

http://mysl24.pl/gospodarka/341-nasz-stosunek-do-gospodarki.html

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Nie wiedziałem gdzie to dać, w sumie trochę śmieszne, trochę fajne, trochę WTF:

Katarzyna Grochola - prawie jak Ayn Rand?

http://natemat.pl/102009,katarzyna-grochola-moge-robic-wszystko-co-nie-szkodzi-innym-ludziom

Grochola: Chcemy zaraz, natychmiast, już. To dotyczy pracy, związku, miłości. Nie chcemy nam się czekać, nie chcemy wytrwać. Dobrze pojęty egoizm zaczął być zupełnie nieznany.

Teraz mamy źle pojęty?

G: Oczywiście. Dobrze pojęty egoizm to jest zrezygnowanie z własnej wygody na rzecz innego człowieka. Myśląc, że dbamy o siebie, przestajemy dbać o innych. A prawdziwie dbając o siebie dbamy o innych.

Bo jesteśmy dla nich lepsi.

I oni dla nas, więc nie mamy wyrzutów sumienia, których nie musimy tłumić wódą, hazardem czy czymkolwiek innym.[...]

U podstaw altruizmu leży egoizm?

Tak! Chcę być lepsza, bo świat nie będzie lepszy. My możemy być lepsi i wtedy świat będzie lepszy, a nie odwrotnie. Takie to niby proste, można powtarzać do znudzenia (śmiech). [...]

Jesteśmy poważnymi ludźmi albo nie. Ale ja nie mogę żyć według nie swoich norm. Mogę robić dokładnie wszystko, co nie szkodzi innym ludziom. I zamierzam to robić. Charakter mam wprawdzie słaby, ale mam w sobie pewien rodzaj uporu i przekonanie, że nie poddam się. Bez wątpienia.

Kurde, może ją dać do spoko ludzi :p

Do góry Bottom