[humor] Różne ROTFLE ...

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
014_900px.png

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Trololololololololo...

Tak "przeprasza" Super Express na pierwszej stronie. Zakryte reklamą, rozstrzelone litery i pomieszane teksty
Piotr Markiewicz
22.05.2014 , aktualizacja: 22.05.2014 14:38

"Super Express" dzisiaj opublikował przeprosiny. Tabloid zrobił to teoretycznie na pierwszej stronie - teoretycznie, bo całość gazety została obłożona reklamą przypominającą zwyczajne wydanie, a same przeprosiny zostały ukryte w gąszczu słabo czytelnych tekstów, napisanych jednakową, zlewającą się czcionką.
Zacznijmy od meritum: wydawca tabloidu przeprasza Dorotę i Pawła Stalińskich za naruszenie ich dóbr osobistych poprzez "publikację obraźliwych informacji na ich temat oraz naruszenie ich prywatności. Drugie przeprosiny skierowane są do Jana Bednarka - tabloid napisał nieprawdę o zarobkach działacza PZPN. I przyznaje to otwartym tekstem: "opublikowana przez nas informacja była nieprawdziwa i naruszała dobre imię Pana Jana Bednarka".

A teraz problem z przeprosinami: "Super Express" wyjątkowo postarał się, aby przeprosiny były słabo czytelne - całą stronę wydał jako czarno-biały tekst, bez obrazków, niewyraźnie oddzielając przeprosiny od tekstów typu "Weronika Rosati oraz Piotr Adamczyk zaręczyli się". Dodatkowo tekst napisany jest dużą czcionką, z dużymi przerwami między literami, przez co trudno się go czyta.

z16010966Q,Strona_z_Super_Expressu.jpg

Naczelny brukowca jest z siebie ewidentnie zadowolony z powodu takiej formy "przeprosin". Tę stronę nazwał w rozmowie z portalem Wirtualnemedia.pl "absolutnie unikalną, wyjątkową". - Myślę, że można ją oprawić i powiesić jak obraz - zachwyca się.
Czepiajo się. Ja bym przeprosił starożytną greką, najlepiej bustrofedonem, aby czytało się jeszcze wygodniej. Albo kopsnąłbym kasę tłumaczom jakiegoś starożytnego, wymarłego języka, którego nikt nie zna, aby przepraszani ludzie mieli motywację do nauki. Przeprosiny po akadyjsku, zapisane pismem klinowym, ewentualnie, jako fan SW - aurebeshu. Ostatni krzyk mody, polecam. Tak sami wiecie gdzie będzie...

N

nowy.świt

Guest
child_prodigy: bo ja jestem zbyt doświadczony
ytyuqwe2: i obnażają twoją ekonomiczną ignorancję
icon_lol.gif

nick781: hahaahhaa
child_prodigy: w dyskusjach z takimi cebulakami
child_prodigy: aby liczyć
child_prodigy: na nawrócenie kogoś
ytyuqwe2: to poziom właściciela budki z hot dogami
child_prodigy: ktoś z założenia
child_prodigy: kto po 2 min
ytyuqwe2: jak sprzedam 100 hot dogów po 1 zł
ytyuqwe2: to będę miał 100 zł

nick781: jestes zwyklym oslem kolego #
child_prodigy: nie potrafi sobie wydedukować podstaw ekonomii - będąc wcześniej nakierowanym
ytyuqwe2: jak państwo mi zabierze 20% to będę miał 80 zł
child_prodigy: nie zasługuje na czas mój
ytyuqwe2: nie potrafisz pomyśleć
nick781: hahahaha i tyle w temacie, zabraklo ci argumentow i tyle na temt
ytyuqwe2: że gdyby nie to państwo
nick781: temat
ytyuqwe2: 80% klientó nie byłoby stać na hot doga
child_prodigy:
ytyuqwe2: więc miałbyś max 20
ytyuqwe2: i jeszze musiał zapłaciić haracz bandycie

Sendero_Luminoso: kapitalizm
child_prodigy: nie no
ytyuqwe2: "za ochronę"

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
wiem po jednej takiej to na plecach kiedyś jak rambo wyglądałem hehe dlatego gadom że i gepardy są niebezpieczne...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Wielka nienawiść do Urbana jest dla mnie niezrozumiała.
Jest tylu wrogów, a Urban akurat o samym Korwinie wypowiadał się dosyć pozytywnie w aspekcie rozwalenia sztampowych partii i nudy w sejmie.
Ten człowiek to urodzony troll i twoja nienawiść napełnia jego brzuch oraz sejf.
Potrafi się nabijać z każdego i to ze "swoich" niby kolegów ideologicznych. Z niego jest farbowany socjalista, a wszystko to tylko gra.

Do góry Bottom