[humor] Różne ROTFLE ...

C

Cngelx

Guest
http://thoughtcatalog.com/anne-gus/2014/03/if-youre-an-android-user-youre-a-misogynist/

The women of the tech industry are still marginalized on a daily basis. This is not OK.

Most new start ups within the industry are led by some pale, bespectacled male in his early to late twenties, most coding languages are written based on logic rather than emotions and in school most girls still hear the old demeaning adage: “It’s called Xbox, not XXbox, hunny” from male teachers and boys in their classes. Even when women are visible in the industry, they are not good-thinkers and don’t employ fem-approved language.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
zastanawialiście się kiedyś jaką minę miałaby osoba, która publicznie przed kamerami popuściła w gacie? - czas 13:00 ;)

Ostatnia edycja:

Danjou

Król Akapu.
370
944
73cee16cbef58.jpg

adkorzen

Well-Known Member
190
354
Podczas wizyty w Anglii Aleksander Kwaśniewski został zaproszony na herbatę do królowej. Kiedy rozmawiali, zapytał ją, jaka jest mocna strona jej władzy? Królowa odpowiedziała, iż otacza się inteligentnymi ludźmi.
- Po czym rozpoznajesz, że są inteligentni? - spytał Kwaśniewski.
- Cóż, po prostu zadaję im odpowiednie pytania - odpowiedziała Królowa. - Pozwól mi zademonstrować.
W tym momencie królowa bierze słuchawkę i dzwoni do Tony'ego Blaira:
- Panie ministrze, proszę odpowiedzieć na następujące pytanie: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jest ono pańskim bratem ani siostrą. Kto to jest?
- Oczywiście to ja nim jestem, madam.
- Doskonale - odpowiada Królowa. - Dziękuję bardzo i dobranoc.
Odkłada słuchawkę i mówi:
- Czy teraz już pan rozumie, panie prezydencie?
- Tak, madam. Jestem niezmiernie wdzięczny. Nie mogę się doczekać, by zastosować ten sposób!
Po powrocie do Warszawy Kwaśniewski decyduje poddać testowi premiera - Leszka Millera. Wzywa go do Pałacu Prezydenckiego i pyta:
- Leszku, chciałbym ci zadać jedno pytanie, ok.?
- Ależ oczywiście, nie krępuj się, jestem gotów...
- Posłuchaj, twoja matka ma dziecko i twój ojciec ma dziecko, ale nie jest ono twoim bratem ani siostrą - kto to jest?
Miller chrząka, kaszle i w końcu odpowiada:
- Czy mógłbym się zastanowić i wrócić z odpowiedzią? Kwaśniewski zgadza się i Miller wychodzi. Natychmiast zwołuje zebranie klubu parlamentarnego SLD, po czym głowią się nad zagadką przez kilkanaście godzin, ale nikt nie wpada na rozwiązanie. W końcu, w akcie desperacji, Miller dzwoni do Korwina Mikke i przedstawia mu problem:
- Niech pan posłucha, jak to może być: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jest ono pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? (łebski z niego facet, myśli Miller, studiował cybernetykę, na pewno znajdzie odpowiedź...)
Mikke odpowiada bez zastanowienia:
- To ja, oczywiście.
Uradowany Miller wraca biegiem do Pałacu Prezydenckiego, odnajduje Kwaśniewskiego i krzyczy:
- Mam, mam! Wiem kto to jest! To Janusz Korwin Mikke!
Na co Kwaśniewski, robiąc zdegustowana minę:
- Źle, idioto! To Tony Blair

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Przychodzi uczeń do mistrza i pyta:

Uczeń: Mistrzu czy gdybym miał osła i ten osioł rzucał cień, to czy ten cień byłby moją własnością ?
Mistrz: Nie masz większych problemów ?
Uczeń: Mam. Czy gdybym miał słonia i ten słoń rzucał cień ...

Do góry Bottom