[humor] Różne ROTFLE ...

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
aVOrAoy_460sa.gif

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Nie wiem, czy to się nadaje na osobny temat, ale macie jakieś ulubione ROTFLE, które nigdy się wam nie znudzą? Takie, które możecie oglądać pierdyliard razy, wracacie do nich regularnie i za każdym razem macie bekę? Ja dostaję głupawki np. od tego:

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
Nie wiem, czy to się nadaje na osobny temat, ale macie jakieś ulubione ROTFLE, które nigdy się wam nie znudzą? Takie, które możecie oglądać pierdyliard razy, wracacie do nich regularnie i za każdym razem macie bekę?
Wykłady Pawła Szydłowskiego o tematyce biblijnej(na playliście poniżej najlepsze hity).

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Przeglądam ostatnio YAFUDy i mnie najmocniej rozjebał:

Wsiadłem do autobusu MPK, w którym jechała gromada dzieci, na oko 7-8 letnich, najwidoczniej jakaś klasa z podstawówki. Kilka przystanków później wysiadali, zauważyłem wtedy dzieciaka, który nie idzie za nimi. Chcąc mu pomóc wziąłem go, wystawiłem z autobusu i powiedziałem, żeby poszedł za swoimi kolegami. Drzwi się zamknęły i autobus odjechał. Chwilę później przyszła jakaś roztrzęsiona kobieta, która zaczęła pytać wszystkich w koło, gdzie jest jej synek, bo na chwilę spuściła go z oka, żeby kupić bilety u kierowcy. Tak, to był ten dzieciak. Jeszcze nigdy tak szybko nie spieprzałem z autobusu jak wtedy. YAFUD

N

nowy.świt

Guest
~piękna Ewa -25 min temu

NIESTETY WRÓCIŁAM z WYBORÓW i MUSZE PONOWIĆ APEL ! Mamy lato i trzydziestostopniowe upały. Bierzcie prysznic przynajmniej raz dziennie, codziennie zmieniajcie gacie i skarpety i ogólcie się przynajmniej pod pachami. I jeszcze prośba - NIE ZAKŁADAJCIE SKARPETEK DO SANDAŁÓW - to wieśniackie i prymitywne. To godzi w moje wysublimowane poczucie estetyki, gwałci moje ego i poniża moją dumę bycia miastową - Warszawianką.

~Normalny z UE -18 min temu

jestem zoofilem i wraz z moją piękną kozą domagamy się objęcia nas ustawą o związkach partnerskich a w szczególności możliwości wspólnego opodatkowania i prawa do adopcji dzieci!

~wk......ony -49 min temu

Mam już dosyć tych wszystkich reklam które pojawiają się po otworzeniu jakiejkolwiek strony. Tych wszystkich p/i/e/r/////////lonych banków,sieci komórkowych itp. g******** To sam przed obejrzeniem filmu na YT,możesz ominąć tą reklamę za 15sekund,ale ja chce ją ominąć od razu!!!!! Nie chce jej oglądać!!!!!! Nie chcę tych p.............. reklam które przesuwają się razem ze stroną zakrywając artykuły albo zdjęcia. I jeszcze nie traf na x to ci k.................... otworzy stronę która ch................... mnie obchodzi. Natręctwo.......

~Imbus -35 min temu

Często słyszę że się nie znam ale na wybory powinienem pójść:)

Do góry Bottom