kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
K..wa MD5! Przecież to jakieś jaja. Dziś to za słaba funkcja skrótu. Oznacza to, że praktycznie mają swobodny dostęp i mogą się logować jako dowolny użytkownik.
- haslo (hash hasła MD5)
K..wa MD5! Przecież to jakieś jaja. Dziś to za słaba funkcja skrótu. Oznacza to, że praktycznie mają swobodny dostęp i mogą się logować jako dowolny użytkownik.
- haslo (hash hasła MD5)
To co się wyrabia z tymi wyborami to są kurwa jakieś jaja..
To będą chyba najbardziej zagadkowe wybory w historii III RP. Według danych portalu niezależna.pl, po obliczeniu wyników z ok. 80 proc. protokołów wybory wygrało… Polskie Stronnictwo Ludowe.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wybory-samorzadowe-2014-oficjalne-wyniki/6dk4d12:42 Komorowski stwierdził, że nie ma zgody na kwestionowanie uczciwości wyborów, na przykład przez lansowanie szkodliwej tezy o konieczności powtórzenia wyborów. - Po oficjalnym ogłoszeniu wyników wyborów przyjdzie czas na wnikliwą ocenę funkcjonowania PKW, a szczelnie Krajowego Biura Wyborcze, być może powinno to oznaczać również decyzje personalne, ale przeprowadzane w zgodzie z prawem - dodałjednak
Mi przyszło do głowy coś jeszcze. Zawsze uważałem oddawanie głosu nieważnego za stratę czasu. Po ostatnich wypadkach przyszło mi jednak do głowy, że oddanie takiego głosu to dorzucanie swojej cegiełki do podejrzeń o oszustwa wyborcze - co skutkuje zmniejszeniem zaufania do państwa i trolluje demokracjęMam jedno zasadnicze pytanie: czy PKW legitymizuje te wybory?
Okazuje się, że oni tą kompromitacją psują mój cały argument zalecający niegłosowanie. A przynajmniej znaczną jego część. Bo gdyby ludzie nie poszli głosować, to prawdopodobnie państwo nie zdołałoby się do tego stopnia skompromitować. Pozostała część argumentu pozostaje w mocy - niektórzy mogą już nie chcieć legitymizować nie tyle niemoralnych, co zupełnie nieudacznych, niepoważnych i bezsensownych organizacji - uczestnictwo w takim cyrku odbiera chyba godność i rozum człowieka.
aluzci230 napisał:Ja spadłem z krzesła, jak się dowiedziałem, że Kazimierz Czaplicki - sekretarz PKW, a obecnie również szef Krajowego Biura Wyborczego, mianowany był na to stanowisko jeszcze w 1989 przez Jaruzelskiego a wcześniej robił karierę w Kancelarii Rady Państwa.
Ja spadłem z krzesła, jak się dowiedziałem, że Kazimierz Czaplicki - sekretarz PKW, a obecnie również szef Krajowego Biura Wyborczego, mianowany był na to stanowisko jeszcze w 1989 przez Jaruzelskiego a wcześniej robił karierę w Kancelarii Rady Państwa.
Ocena została dokonana PRZED wyborami:... Po oficjalnym ogłoszeniu wyników wyborów przyjdzie czas na wnikliwą ocenę funkcjonowania PKW...