Hikikomori
少し変態
- 538
- 318
Piotr Kaszubski, dwudziestoletni polski milioner. W szkole oszczędzał na jagodziankach, dzisiaj prowadzi jedną z pięciu najlepszych w Polsce klinik medycyny estetycznej. Brawa dla chłopaka!
Nie wiem, może jestem zakompleksionym, homofobicznym polaczkiem, ale koleś wygląda mi na podstawionego. Podejrzane jest IMHO, że jako faceta znikąd wylansował go Lisi portal, po czym pałeczkę w tej materii przejęła TVP...
koleś wygląda mi na podstawionego
Życzę mu wszystkiego najlepszego, niestety jego sposób wypowiedzi oraz jego "success story" , czyli oszczędzanie od 13 roku życia i sprzedawanie mebli z pokoju są niewarygodne.
Ja tam typka lubię, bo jest nadziany, zadowolony z siebie i nikomu od ust nie odbiera. A czy naprawdę się dorobił, czy kasę dostał od mamusi, szczerze mówiąc mam w dupie.
Za takie puste lansowanie się w reżimówce należą się złośliwe komentarze jak najbardziej. Inaczej jeszcze zostanie twarzą kampanii "zaciśnij pasa" XDW ogóle zachowujecie się jak typowe prawicowe nury. Gość jest zdrajcą, bo go pokazali w TVP, a skarbówka nie wysłała na niego zabójców? Litości.
Ja tam typka lubię, bo jest nadziany, zadowolony z siebie i nikomu od ust nie odbiera. A czy naprawdę się dorobił, czy kasę dostał od mamusi, szczerze mówiąc mam w dupie.
Hitch napisał:z drugiej nie mogę znieść jego głupiego ryja
poszukaj po czeskich przepisach "Bramboraky", albo "bramboracky" oni lubią to jeść na miliard sposobów, ale dobre są ze smażoną kapustą kiszoną Mnie z fast foodów brakuje porządnych zapiekanek w Gliwicach, takich jak w Krakowie na KazimierzuMoja matka dobrze gotuje a teraz są podobno popularne alternatywne fast foody. Pomyśleliśmy o tradycyjnych plackach ziemniaczanych z różnymi dodatkami (np. z pastą z twarożku z przyprawami pycha!), wypożyczyło by się jakąś budę albo coś i by się zobaczyło czy takie coś by poszło. Ale na próbę (albo żeby zarobić trochę grosza) to szkoda czasu się z sanepidami pieprzyć i się bawić w pierdololo w urzędach.