D
Deleted member 427
Guest
Jak to skomentujecie? Telefony na widowni filmują podium i scenę, których nie ma?
Jak to skomentujecie? Telefony na widowni filmują podium i scenę, których nie ma?
Ludziom już powoli zaczyna odpierdalać od tego całego cyrku Trump vs Hillary.
Kandydatka Demokratów zrobiła przerwę w swej kampanii wyborczej po kryzysie wywołanym zapaleniem płuc. W niedzielę zasłabła i opuściła przed czasem ceremonię upamiętnienia 15. rocznicy ataku terrorystycznego w Nowym Jorku. Dopiero wtedy sztab jej kampanii ujawnił diagnozę, stwierdzoną dwa dni wcześniej.
Na spotkaniu z wyborcami w Greensboro Hillary przyznała, że zlekceważyła zalecenia lekarzy i zamiast od razu odpocząć, kontynuowała planowane zajęcia.
Była sekretarz stanu wyraziła radość, że wznowiła kampanię. - Jak wiecie ostatnio miałam kaszel, który okazał się zapaleniem płuc. Nie przejęłam się tym ale okazało się, że nawet ja potrzebuję paru dni odpoczynku. Siedzenie w domu to była ostatnia rzecz jakiej pragnęłam - mówiła Hillary Clinton.
Tak, June, zapomniałem zmienić imię. I drugie też racja. Często ona pojawia się na yt razem z infowars, więc przyjąłem, że od nich. Ale tak, to RM, a nie IR.Catie? To shoe0nhead, ktora na imie ma June. A Lauren nie jest od Alexa tylko z The Rebel Media. Chyba, ze TRM tez ma Alexa to sory.
vast napisał:Pierwsza debata już za tydzień - 26 wrzesień.