A
artur1978
Guest
W sumie Korwin tez kolaborant bo do SD za PRL to przystepowali kolaboranci jawni.A to nie jest tak, że te ścierwa nie mają żadnych praw?
Jeden tajny drugi jawny, bez wiekszej roznicy
W sumie Korwin tez kolaborant bo do SD za PRL to przystepowali kolaboranci jawni.A to nie jest tak, że te ścierwa nie mają żadnych praw?
Fajny sofizmat rozszerzenia. To jeszcze może powiedz, że obaj to komuniści, bo obaj funkcjonowali w systemie komunistycznymW sumie Korwin tez kolaborant bo do SD za PRL to przystepowali kolaboranci jawni.
Jeden tajny drugi jawny, bez wiekszej roznicy
Zadnego rozszerzenia.Fajny sofizmat rozszerzenia. To jeszcze może powiedz, że obaj to komuniści, bo obaj funkcjonowali w systemie komunistycznym
Zadnego rozszerzenia.
Korwin podpisal lojalke dla SB a na DODATEK byl jawnym beneficjentem tamtego rezimu.
Nie widze tutaj powodu zeby akurat ON mial jakiekolwiek prawa do wymierzania sprawiedliwosci.
NO chyba ze zaczynamy wyjasniac,analizowac, rozwazac, etc ale wtedy to i Boni jest czysty.
I jak my mamy ankap wprowadzic jak nie ma zgody co do podstawowego aksjomatu nieagresji?Korwin nie "wymierzył sprawiedliwości" za ubecką przeszłość, tylko spoliczkował za dokonane w złej wierze, obraźliwe negowanie swoich działań lustracyjnych.
Owszem, sofizmat rozszerzenia, bo robisz tu kurwę z faktów.Zadnego rozszerzenia.
Korwin podpisal lojalke dla SB a na DODATEK byl jawnym beneficjentem tamtego rezimu.
Nie widze tutaj powodu zeby akurat ON mial jakiekolwiek prawa do wymierzania sprawiedliwosci.
NO chyba ze zaczynamy wyjasniac,analizowac, rozwazac, etc ale wtedy to i Boni jest czysty.
Boni powinien wyjac giwere i odjebac Korwina za agresje, ale by wszystkim mina zrzedla
Boni to nie dość, że zwykły oszust i gnida, to jeszcze pachołek PRL-owego reżimu. On będąc pachołkiem reżimu inicjował cały czas agresję. Boni powinien być powieszony na pierwszej lepszej latarni.I jak my mamy ankap wprowadzic jak nie ma zgody co do podstawowego aksjomatu nieagresji?
Gdyby nie był kapusiem bezpieki i gdyby nie głosował przeciw lustracji.Wy się śmiejecie, a w akapie boni mógłby go odjebać...
A czy treść lojalki, była inicjowaniem agresji wobec kogokolwiek?Korwin podpisal lojalke dla SB...
To jakie były te benefity?...a na DODATEK byl jawnym beneficjentem tamtego rezimu.
Pewnie wywalenie z uczelni :>To jakie były te benefity?
Nah nie lubie hipokryzji.Mam dziwne wrażenie, że Artur broni swojego... Może zbyt wyczulony jestem.
Albo za bardzo wierzę w ludzi i nie dopuszczam myśli o zwykłej głupocie.
Tak widze bo nie musial nic podpisywac.Boże, który nie istniejesz...
Traktowanie wszystkich po równo jest domeną idiotów.
Każdy papierek jest inny i musisz to zrozumieć.
Korwin podpisał papierek, że nie będzie siłą obalał ustroju.
Co było prawdą, bo nie miał nawet takich możliwości i warunków.
Widzisz coś w tym złego?
Niemniej gdyby taki sam papierek podpisał ktokolwiek inny, to byłby za to do odjebania z potomstwem.
Mógł nie podpisywać.
Ja podpisuje każde prawdziwe twierdzenie; jeżeli przyjdzie do mnie Kim Ir Sen lub Adolf Hitler i każe podpisać, że mam dwie nogi, to ja mu to podpiszę.
byli tacy co nie podpisywali (i też nie mieli czołgów)
Dla mnie Boni kolaborant i korwin kolaborant a wy jak chcecie to sie pucujcie i tłumaczcie czemu jeden lepszy od drugiego.
Uczciwy czlowiek mogl cale zycie w RPL po 53 roku migac sie od zwiazkow z systemem
A do SD po co sie zapisal? Zeby zlokalizowac miejsca gdzie bomby mozna podlozyc?
Uczciwy czlowiek mogl cale zycie w RPL po 53 roku migac sie od zwiazkow z systemem