rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
W treści i częściowo w brzmieniu dominuje lewactwo.
Każda partia ma swojego palikota. Rachoń. No fakt, że Rachoń kilka lat temu chodził przebrany za penisa,
Kiedyś mocno rozpolitykowanemu wyborcy PiS powiedziałem, że Duda był w Unii Wolności. Towarzysz Wyborca nie uwierzył, choć to nie jest tajemnica. Dudi był w UW. Nawet na tym forum, gdzie poziom jest nieco wyższy, pojawiają się głosy, że PiS to katolce albo nacjozjbeby. Tak, Nacjozjeby wystawiające na prezia gnoja ze stajni Geremka.Przekonywać, udowadniać? Lepiej nie rozmawiać, bo każda próba rozmów ze znajomymi, kolegami a nawet rodziną jest skazana na niepowodzenie
Młodzieżówka PiS powinna założyć stowarzyszenie im. Pawlika Morozowa.
Taka taktyka. Nie mają na siebie pomysłu to kopiują PiS i tworzą sektę nienawiści. Co by nie mówić o JarKaczu to ma ideę rządzenia i przebudowy sprowadzający się do neosanacji... totalna szczuje, tworzy legiony, ale koncepcji nie ma żadnej.trolle z totalneijopozycji są 10 lat za pisowskimi. One od roku oskarżają pisowców o chodzenie na ruskim pasku, bo nas oddalają od europy
swoją drogą komcie pod artykułami w wyborczej osiągneły juz poziom histerii podobny do tego na wpotylice i w gupolu.
trolle z totalneijopozycji są 10 lat za pisowskimi. One od roku oskarżają pisowców o chodzenie na ruskim pasku, bo nas oddalają od europy
swoją drogą komcie pod artykułami w wyborczej osiągneły juz poziom histerii podobny do tego na wpotylice i w gupolu.
No nie gadaj... warsztat to ona ma, a że się stoczyła... Łap jej the best of...Naszpikowana botoksem wielka celebrytka. Zero naturalności.Wygolona po bokach głowa wygląda jak przygotowanie do trepanacji czaszki I co ona śpiewa ? bo ja znam ją tylko z wywiadów o niej i alanku
A co ona taka londyńska się zrobiła. Urodziła się tam, wychowała?"Ze wszystkich miejsc na świecie Londyn jest mi najbliższy". E.Górniak
Taa, jaki warsztat?stara doopaNo nie gadaj... warsztat to ona ma,
Jak przeciętny człowiek jesteś kształtowany przez radio. Ona nadal dobrze śpiewa... no i nie zapomnij, że jest śpiewaczką/piosenkarką, a nie osobą piszącą piosenki więc ło co Ci chodzi hejterze?A co ona taka londyńska się zrobiła. Urodziła się tam, wychowała?
Taa, jaki warsztat?stara doopa
Dajże spokój. Jedna piosenka trzydzieści czy ile lat temu? A nie, była jeszcze jedna o sokole czarnookim albo zielonym oku? leciało w radiu do urzygania!
Pod względem techniki śpiewu to ma rację."Ze wszystkich miejsc na świecie Londyn jest mi najbliższy". E.Górniak
Kora nie jest dobrą wokalistką. Jest legendą i ma fantastyczne utwory, ale wokalistką dobrą nie jest - powiedziała Górniak w "The Voice of Poland"
Górniak i jej sukcesy. Jakie? Nie wydaje płyt, nie koncertuje. Może śpiewa do kotleta?Ona nadal dobrze śpiewa... no i nie zapomnij, że jest śpiewaczką/piosenkarką,
A o co tobie chodzi gwiazdorze libnetu?więc ło co Ci chodzi hejterze?