Cejrowski w Teksasie

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Kraśko to straszny idiota... Mam chociaż nadzieję, że dobrze mu za to płacą i nie robi tego sam z siebie.

Cejrowski bardzo ok.

D

Deleted member 4683

Guest
Moim zdaniem kraśko nie jest idiotą. Postawa zdziwionego chłopca, naiwniaka nie kumającego podstawowych rzeczy i naiwnego idioty broniącego oficjalnej ideolo - to wszystko tylko poza, jego modus operandi jako dziennikarza. Oczywiście prymitywna, ale skuteczna - do tego bardzo bezpieczna dla samego kraski.

p.s. Chociaż przyznaję - jeśli tak ma wyglądać dziennikarstwo to szkoda słów

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Pewnie tak, ale lewicujący to jest rzeczywiście i nikt nie musi mu nic mówić w tej kwestii.

Ale zgrywanie większego idioty niż się jest - zgoda.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Cejro gada mega dobrze przez większość materiału, pod koniec jednak wkracza w tematy gejowsko-religijne i zaczyna bredzić. W ogóle on ma irytujący sposób bycia i potrafi zrobić z siebie durnia jak Korwin. Trzeba tylko zapłakać, że nie ma żadnej znanej osoby mówiącej wolnościowe rzeczy bez odjebów takich jak u Cejrowskiego i Krula.

Kraśko w alternatywie dla wolnego dostępu do broni proponuje powszechne szkolenie wojskowe, pewnie przymusowe. Mentalność niewolnicza do kwadratu.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
A nad czym tu płakać? Ludzie nie są idealni, a głupotki pieprzy każdy w większej lub mniejszej ilości na dobę.

cojaturobie

Member
91
91
Jak slyszę, że tęcza na pl. Zbawiciela nie jest symbolem ruchu LGBT, tylko odnosi się do tej tęczy na niebie, to trafia mnie szlak. Nie mam nic przeciwko temu ruchowi, a to co jest na placu w Warszawie ani mnie grzeje, ani ziębi, ale hipokryzja powinna mieć jakieś granicę. Jestem całkowicie przekonany o tym, że gdyby na tym placu była swastyka albo sierp i młot (mniej), to p. Kraśko (i reszta tej bandy w tv) nawowywałaby do usunięcia takiej rzeźby. I nie przeszkadzałoby im to, że swastyka jest przecież tylko starożytnym symbolem, który przez tysiące lat nikomu nie kojarzył się z faszyzmem, a sierp i młot to tylko proste narzędzia. Biedota intelektualna

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Cejro gada mega dobrze przez większość materiału, pod koniec jednak wkracza w tematy gejowsko-religijne i zaczyna bredzić.
To co gada mega-dobrze jest właśnie MEGA-istotne, a reszta bez znaczenia zupełnie, bo wiadomo, że Wojtek jest katolem i broni swojego. Dla mnie brzmi jak potrzaskany w tej materii, ale to jego sprawa. Co innego Terlikowski - modelowy przykład komuszej konserwy katolskiej. Terlik zaglądałby państwem do okien prywatnych domów, a Cejro absolutnie nie.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Na Chomiku już są trzy odcinki. Trzeci ma tytuł "Texas - ziemia ludzi wolnych" i jest dużo o broni. Dzisiaj oglądam!

D

Deleted member 4476

Guest
Dość dobry odcinek (lepszy od pierwszego, drugiego nie oglądałem) ale Cejrowski podał dziwną definicję wolności, coś w stylu "wolność polega na tym, że jak dostanę pozwolenie na strzelanie do wiewiórek to mogę sobie kupić broń i strzelać".
Na sam koniec odcinka się zreflektował i powiedział, że jak ktoś udziela pozwolenia to to nie jest wolność. Nie wiem tylko czy pasuje mu taka niewolność czy nie.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
cejro_guns.jpg

powiedział, że jak ktoś udziela pozwolenia to to nie jest wolność. Nie wiem tylko czy pasuje mu taka niewolność czy nie.

W wywiadzie z Kraśko powiedział, że nie uznaje czegoś takiego jak pozwolenia na broń. Broń powinna być dostępna bez pozwolenia.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
No genialne!!!!
Faktycznie, kilka słów i zaorane po wsze czasy.

ps: Każdy człowiek, który zabrania posiadania broni, jest dla mnie wyjątkowym ścierwem, ale że jestem wolnościowcem, to przechodzę obok i zatykam nos, by nie czuć smrodu zgnilizny.

Ostatnia edycja:

Luizy

Well-Known Member
521
2 022
Po za chomikiem można gdzieś obejrzeć ? Albo ewentualnie jak ktoś ma, mógłby zrobić upload ?

D

Deleted member 4476

Guest
W wywiadzie z Kraśko powiedział, że nie uznaje czegoś takiego jak pozwolenia na broń. Broń powinna być dostępna bez pozwolenia.
No i dobrze, od nagrania odcinka pewnie trochę czasu minęło. Zresztą ta końcówka wydawała mi się jakby dokręcona później. Oby mu się znowu nie odmieniło.

Amel, czekamy ;)

Do góry Bottom