pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 193
Patrzyłem na moment jak to z Brexitem i wychodzi na to, iż Szkoci są za pozostaniem w UK. Czyżby zemsta za nieudane referendum?
BTW:
BTW:
So, what actually happened, the campaign then moved to immigration, which is a big problem here because you can’t have an immigration policy without welfare reform and one of the problems that we have, of course, you can’t have an open door immigration policy unless you have some form of welfare reform and we believe as Austrian economists in the free movement of labor, but it can’t work if you have state run education, state run health, cradle to grave welfarism
Dokładnie.Tak czy inaczej, absolutnie nie ma znaczenia jakieś referendum, bo nawet gdyby zagłosowano za Brexitem, GB wciąż będzie funkcjonować w porozumieniu z resztą Europy, a cały proces wyjścia może rozciągnąć się na lata. To jest cyrk i medialna hucpa. Referendum zresztą ma charakter poglądowy, jakby co.
Przesadzasz, na całe szczęście. No nie wiem, może w UK/Polsce odrobinę większe "spolaryzowanie polityczne" ze względu na klimat? Gównojesień sprzyja siedzeniu na forach, interesowaniu się pierdołami typu filozofia/polityka. BTW - na co to komu? Taki @FatBantha filozofował głównie dla siebie, bo czytało go z 10 osób na calusienkim świecie. Analizy polityczno-społeczne @Król Julian (w części skopiowane) - kto to kurwa czyta? No Król Julian głównie + 3 osoby, w tym tata przeglądający historię i dostawca. Ja też nie lepszy, ale przynajmniej nie przemęczam się i nie myślę oraz nie czytam. Ostatnią książkę czytałem 2 lata temu, a Ludzkie Działanie (BTW - ciągle zapominam autora) oddałem do antykwariatu za grosze. Ludzie ogółem mają wyjebane. I dobrze, do kurwy! Nie kurwa, pajac w muszce nie miał racji. Celem życia jest żarcie... i życie. Co ciekawsze, obrzydliwe dziadzisko z Józefowa samo realizuję taki cel i tylko innym zabrania. Ja uważam, że życie jest za krótkie na Dzień Sznura. Nie chcę ginąć za Rothbarda. To moje epitafium, wersja: streszczenie. Może @tomkiewicz też nabierze dystansu, gdy no... wyprowadzi się do tej wyśnionej Italii?IMO GB zostanie w UE. Trzeba sobie uświadomić wreszcie, że spolaryzowanie polityczne społeczeństw to gwarant, by ludzie nie zajęli się realnymi problemami, czyli walką z ichniejszymi okupantami i walką o swoje.
Oczywiście. Chciałem dołożyć cegiełkę, by przetestować JKM-a. Już to pierdyliard razy pisałem. To było moje ostatnie głosowanie na kogokolwiek. Głosując miałem świadomość, że Michalkiewicz ma rację: gdyby wybory mogły coś zmienić, zlikwidowano by je. Taki paradoks. Brak roztropności.@tomkiewicz
Ale po co być czegoś świadomym? Cyrk stworzony dla lemingów, a sam uczestniczyłeś w cyrku pt. wybory. J
W najgorszym wariancie mogłoby to doprowadzić do upadku Unii Europejskiej i przejęcie władzy w krajach narodowych przez pojebów z organizacji nazistowskich typu ONR czy NPD.
Każdy bolszewik wie, że prawom historii trzeba dopomóc!Najśmieszniejsze osobniki wśród "antysystemowców" to knypy wieszczące niechybny upadek Unii, a w międzyczasie nawołujące do głosowania za Brexitem. To ja się pytam, po co ten cały Brexit? Czy do rozpadu ZSRR przyczyniło się referendum?
Że co?Sorry za "komuch mode," ale to jest wyjątkowy przypadek w którym interwencja militarna w Anglii będzie uzasadniona.
większość hrabstw jest za pozostaniem w ue, sinn fein gada już o referendum unifikacji irlandiiCo do Ulsteru to nie wiem