- Moderator
- 3 585
- 6 855
Libertarianie nie są za wolnością słowa, tylko za prawami własności. Siadaj, pała!Te wasze dzisiejsze wpisy swiadczą o tym jak rozumiecie wolnosc słowa
Libertarianie nie są za wolnością słowa, tylko za prawami własności. Siadaj, pała!Te wasze dzisiejsze wpisy swiadczą o tym jak rozumiecie wolnosc słowa
Niektórzy po prostu traktują to (bany) jako zapewne rzadką okazję do dowartościowania. Niskie ale cóż, tak już jest.ale widze ze do bólu jesteście towarzystwem wzajemnej adoracji
Jedno co mnie dziwi, to że z reguły banowani mają sporo lajków na koncie. W twoim przypadku na 600 postów ponad dwieście lajków hmm..
po co ktoś miałby go nakręcać dając te lajki?
Po prostu ktoś wkleił zdjęcie dojrzałej rudej kobiety i wykorzystał męską słabość do dojrzałych kobiet.Jessod może nie jest libertarianką ale trzyma się raczej neutralnych tematów i nie rzuca tekstów jak np. o "kółku wzajemnej adoracji".
to po co takie forum, jak nie mozna wysluchac wszystkich opinii? Oczywiscie to nie musi byc tu jakis chujchan, ale rozumiem ze zablokujecie tutaj wtedy socjaliste (jesli taka glista w ogole wystapi) bo nie wyznaje waszych wartosci i nie macie ochoty pogadac wtedy z nim... imo najzabawniej byloby taka osobe zostawic w swoich wlasnych ekstrementach glupoty, wystawiajac publicznie jej posty w historiach z dupy wzietych. 'jesli nie mozesz kogos pokonac, sprobuj osmieszyc'. Bo nie wiem jak was, ale blokowanie userow mnie nie rajcuje. Bedac kiedys moderatorem bylem do bolu konsenkwenty, banujac tylko za oczywisty spam i flood. Nigdy za slowa, nawet skierowane przeciwko mnie. Bylem chyba jedyna osoba ktora nie wyznawala zasady numer 1 tj. 'admin ma zawsze racje'. Jak nie ma, stosuje mediacje, konsensus lub inne formy kompromisu. Do tego w koncu sluzy forum dyskusyjne, prawda?Niektórzy po prostu traktują to (bany) jako zapewne rzadką okazję do dowartościowania. Niskie ale cóż, tak już jest.
Babcia mawiała "Jak się wchodzi miedzy wrony, trzeba krakać tak jak one". Albo to rozumiesz, albo musisz założyć własne forum.
Jedno co mnie dziwi, to że z reguły banowani mają sporo lajków na koncie. W twoim przypadku na 600 postów ponad dwieście lajków hmm..
a nie jest przypadkiem tak, ze naszlo do naduzyc? regulamin nic a nic nie mowi o (nie)wygodnych, pisze tylko o tym ze kochany tosiabunio moze uzywac satrapii oswieconej na swoim serwerze gdy to uzna za stosowne. I jesli go bynajmniej nie hostuje u siebie tylko u jakiegos hostingera to musi sie trzymac rowniez jego regulaminu, choc oczywisciec moze go naginac nieoficjalnie wiadomo...Libertarianie nie są za wolnością słowa, tylko za prawami własności. Siadaj, pała!
Trochę już tu już jestem i zawsze miałem wrażenie, że formuła forum jest taka, że to jest przede wszystkim forum dla libertarian a nie forum dyskusyjne o libertarianizmie. Dzięki temu wg mnie wytworzył się dość specyficzny klimat, który nie wszyscy rozumieją, ale inne osoby też są tolerowane jeśli nie są szczególnie aroganckimi trollami lub komuchami.Bylem chyba jedyna osoba ktora nie wyznawala zasady numer 1 tj. 'admin ma zawsze racje'. Jak nie ma, stosuje mediacje, konsensus lub inne formy kompromisu. Do tego w koncu sluzy forum dyskusyjne, prawda?
To dobry moment na powołanie specjalnej komisji do spraw czystości ideologicznej.W takim wypadku, być może, tego typu ankieta, powinna być adresowana do core libertarian, a nie do wszystkich userów forum.
Niektórzy po prostu traktują to (bany) jako zapewne rzadką okazję do dowartościowania.
Czym innym jest opinia i dyskusja, a czym innym pisanie postów centralnie z dupy.to po co takie forum, jak nie mozna wysluchac wszystkich opinii?
moze banucja za ad personam? oczywiscie czasowa i bedzie dotyczyc tylko w ramach uzytkownikow forum a nie za psioczenie na lewakow.Czym innym jest opinia i dyskusja, a czym innym pisanie postów centralnie z dupy.
Niech ta dyskusja nawet i będzie ostra, ale kurwa niech trzyma jakiś merytoryczny poziom.
No ale tematem wątku jest ..Bannet
Zgodnie z życzeniem szanownych libertarian i ich słowami,które zawierają spory potencjał twórczy
i które pozwoliłam sobie cytować w moich powitalnym wątku:
https://libertarianizm.net/threads/przywitaj-sie.5496/page-2
a dokładnie ze słowami:"- ja jej mówię - wypierdalaj."
Lubię spełniać życzenia,niestety dopiero dziś ale ,lepiej późno niż wcale, prawda?
Zaśmiecać forum już nie będę.
Wolność slowa i wlasność to nadrzedne cele ze tez musze cie tego uczyc , dam ci szanse bez pały terazLibertarianie nie są za wolnością słowa, tylko za prawami własności. Siadaj, pała!
Jeżeli ja dobrze pamietam to napisal to Mance vel DEZinformacja i jeszcze jakiś nick he he heNo ale o ile dobrze pamiętam, to są słowa właśnie zbanowanego Artura Nowaka/Nowego Świta/Antoniego_Rzodkiewki.
Artur Nowak to też Rzodkiewka?chyba jaja sobie robisz ale moze wiesz lepiej odemnie.