kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 728
Braun - głosowałbym emocjonalnieMożesz rozwinąć?
JKM - rozum
Wynik: rozum pokonał emoty
Spierdoliny ubecko-wisiorowe są wszędzie. Więc to nie gra roli.chyba lepsze otoczenie
Braun - głosowałbym emocjonalnieMożesz rozwinąć?
Spierdoliny ubecko-wisiorowe są wszędzie. Więc to nie gra roli.chyba lepsze otoczenie
Wiem. Ale jednak lepiej wypadają udając libertynizm.Spierdoliny ubecko-wisiorowe są wszędzie. Więc to nie gra roli.
Ale to równie dobrze może być: "Szczęść Boże! Swaroże!" lub "Szczęść Boże! Swaroże! Sławski prawieny Boże".a nie na Brauna "szczęść boże"
z czym sie myle? buraki bardzo lubią komuszyć, w bardziej socjalistycznych państwach ludzie sie mniej interesowali tym co u innych i co powinni lub nie ze swoim robić...
w burakostanie to jak komuś sie zbyt dobrze dzieje to zawistne polaki ściągną go na dół... gdzie indziej tego nimo nawet w kurwa socjalistycznej francji czy szwecji... byłem widziałem...
a to że komuchy chcą mnie na sznur, to ino dowód ze są komuchami i uważają wolnych ludzi którzy nie chcą sie bawić w ich kolektyw za zagrożenie...
Nie chcesz zmian ,zrezygnowałeś i wyjeżdżasz- twoja rzecz, ale czyhać by dojebać mi gnoju na odchodne?
jesteś polskim państwem?Turbokomuchu !
Nie okradłem nikogo, a jestem dla ciebie tyle wart, co ten aparat który nazywasz państwem.
Z tego co wypisujesz, to napierdoliłbyś mi z chęcią arabów, ruskich, byleby sobie ulżyć w jakiś dziwny sposób ..
Chciałbyś spierdolić mi każdą dziedzinę życia w imię swojego widzimisię i to stawia cię po drugiej stronie.
Nie chcesz zmian ,zrezygnowałeś i wyjeżdżasz- twoja rzecz, ale czyhać by dojebać mi gnoju na odchodne?
Ten wywiad Trójki z Kowalskim na prawdę spoko, aż se pogmerałem i jeszcze dwa mocne znalazłem, dosyć świeże (jeden z dziś).
Propagandowe psy już na prawdę po najniższej linii oporu, a orka Mariana na mocnym propsie, już jebać tam te jego odchyły.
Tak, ale niech to nie wycieka z każdego narcystycznego otworu.Ale to równie dobrze może być: "Szczęść Boże! Swaroże!" lub "Szczęść Boże! Swaroże! Sławski prawieny Boże".
Jakby była wojna gdzieś tam w Ameryce Południowej (tam, gdzie się wybierasz) i sąsiedzi (którzy chcieliby bronić swojej własności + też Twojej o ile byś chciał) zorganizowali libertariańską grupę samoobrony i wysłali szpiega, to rozumiem z nienacka byś tego szpiega zaatakował "bo (na papierze) przyłączył się do wrogiej organizacji" i po zneutralizowaniu przejął zasoby?jak ich lubicie to trzymajcie kciuki by sie nie dostali, bo jak sie dostaną bedom członkami zorganizowanej grupy przestępczej "polskie państwo" i do odjebania...
a szczególnie korwin, który ma sporo zasobów do przejęcia... może sie wydawać dla niektórych wrogów tej organizacji lukratywnym celem...
widzicie libki? GAZDA jest ważny!!!I tak jesteś tu najważniejszą osobą, Gazdo