[Ankieta] Korwin czy Braun?

Na kogo oddasz głos w wyborach prezydenckich?

• Total voters
    71

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Jak bym głosował, to napewno na Korwina a nie na Brauna "szczęść boże" z bogiem do zrzygania.

kowaI

Well-Known Member
422
561
z czym sie myle? buraki bardzo lubią komuszyć, w bardziej socjalistycznych państwach ludzie sie mniej interesowali tym co u innych i co powinni lub nie ze swoim robić...
w burakostanie to jak komuś sie zbyt dobrze dzieje to zawistne polaki ściągną go na dół... gdzie indziej tego nimo nawet w kurwa socjalistycznej francji czy szwecji... byłem widziałem...

a to że komuchy chcą mnie na sznur, to ino dowód ze są komuchami i uważają wolnych ludzi którzy nie chcą sie bawić w ich kolektyw za zagrożenie...

Turbokomuchu !
Nie okradłem nikogo, a jestem dla ciebie tyle wart, co ten aparat który nazywasz państwem.
Z tego co wypisujesz, to napierdoliłbyś mi z chęcią arabów, ruskich, byleby sobie ulżyć w jakiś dziwny sposób ..
Chciałbyś spierdolić mi każdą dziedzinę życia w imię swojego widzimisię i to stawia cię po drugiej stronie.
Nie chcesz zmian ,zrezygnowałeś i wyjeżdżasz- twoja rzecz, ale czyhać by dojebać mi gnoju na odchodne?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Nie chcesz zmian ,zrezygnowałeś i wyjeżdżasz- twoja rzecz, ale czyhać by dojebać mi gnoju na odchodne?

Kowal - poruszyłeś istotną rzecz i trafiłeś w samo sedno. Nie chcemy zmian. Zmiana wewnątrz obecnego systemu nie wchodzi w grę. Trzeba zbudować na nowo. Czy po upadku Adolfa Hitlera (znowu ten Hitler...) byłbyś za zachowaniem Trzeciej Rzeszy i zmianą oficjalnej doktryny z narodowego socjalu na liberalizm gospodarczy i masowe umieranie ludzi pod płotem zamiast w luksusowych barakach? Otóż nie! Zmianom mówimy stanowcze nie! Nie można budować normalności na zgniłych podstawach. System Adolfa Hitlera to system zgniły i musiał zostać zaorany wraz z symbolami. Niskie podatki u Adolfa Adolfa były zbyt wysokie. Gazdyzm to ideologia walki z Adolfem Hitlerem.

Twoja dyskusja z @GAZDA nie ma sensu i nie dojdziecie do porozumienia. Ty jako obrońca faszyzmu w estetyce. GAZDA jako tropiciel wszelkiego faszyzmu. Brak tu dialogu i nici porozumienia. Dajcie se ignora.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Ignor nie rozwiązuje przyczynowo problemu. Stawiam na danie ignora w ryj.
ps: ;)

kowaI

Well-Known Member
422
561
Panowie zaorać (rozdupcyć) aparat- tak , ale nie wyruchać ludzi jakąś swołoczą dla frajdy ..
Mam tu rodzinę , mieszkam i też chciałbym usunąć komuchów, ale żeby jakieś napływowe mnie dupcyły do spółki z lokalnymi, bo się Gazda ucieszy?
Są dwa wyjścia- albo spierdalać ,albo we właściwym momencie reagować właściwie..

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
[adwokat mode on]Zupełnie niepotrzebnie się gorączkujesz, bo GAZDA to fajny chop, co się wyczuwa, tylko ma motzno na pieńku z państwem polskim, więc łatwo się wkurwia i czasem potrzebuje snickersa, bo wyżywka idzie na boki. Na uj takie ad personam jak kilka postów wyżej?[adwokat mode off]

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Turbokomuchu !
Nie okradłem nikogo, a jestem dla ciebie tyle wart, co ten aparat który nazywasz państwem.
Z tego co wypisujesz, to napierdoliłbyś mi z chęcią arabów, ruskich, byleby sobie ulżyć w jakiś dziwny sposób ..
Chciałbyś spierdolić mi każdą dziedzinę życia w imię swojego widzimisię i to stawia cię po drugiej stronie.
jesteś polskim państwem?

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 522
Ten wywiad Trójki z Kowalskim na prawdę spoko, aż se pogmerałem i jeszcze dwa mocne znalazłem, dosyć świeże (jeden z dziś).

Propagandowe psy już na prawdę po najniższej linii oporu, a orka Mariana na mocnym propsie, już jebać tam te jego odchyły.

Przepraszam, ale to ma być mocne? W drugim wywiadzie właściwie przez cały czas miotał się i obrażał reporterkę, a w pierwszym ten dziennikarz zrównał go po prostu z trawą. Obydwa te filmy to niezła żenada ze strony kandydata RN.

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
Korwin, bo Braun to nowość i kompletnie nie wiem co się po nim spodziewać i jakie ma zdanie na niektóre kwestie.

Hitch

3 220
4 877
Trzymam kciuki za Brauna, ale zagłosowałem na Korwina. Jak powiedział Krzysio - biznes jest biznes. Oby się spiknęli po wyborach.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
jak ich lubicie to trzymajcie kciuki by sie nie dostali, bo jak sie dostaną bedom członkami zorganizowanej grupy przestępczej "polskie państwo" i do odjebania...
a szczególnie korwin, który ma sporo zasobów do przejęcia... może sie wydawać dla niektórych wrogów tej organizacji lukratywnym celem...

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
jak ich lubicie to trzymajcie kciuki by sie nie dostali, bo jak sie dostaną bedom członkami zorganizowanej grupy przestępczej "polskie państwo" i do odjebania...
a szczególnie korwin, który ma sporo zasobów do przejęcia... może sie wydawać dla niektórych wrogów tej organizacji lukratywnym celem...
Jakby była wojna gdzieś tam w Ameryce Południowej (tam, gdzie się wybierasz) i sąsiedzi (którzy chcieliby bronić swojej własności + też Twojej o ile byś chciał) zorganizowali libertariańską grupę samoobrony i wysłali szpiega, to rozumiem z nienacka byś tego szpiega zaatakował "bo (na papierze) przyłączył się do wrogiej organizacji" i po zneutralizowaniu przejął zasoby?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
jakby jakiś szpieg mi sie szwendał po moim to owszem... po chuj mnie szpieguje...

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
nie przejmuj sie jak sie okazało jesteś w dobrym towarzystwie, współlemingi głosujące za państwem są z tobą :)

Do góry Bottom