[Ankieta] Korwin czy Braun?

Na kogo oddasz głos w wyborach prezydenckich?

• Total voters
    71

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
@jkruk2, ja nie śledzę za bardzo jego kampanii. Spot oczywiście słaby, ale hasło mi się spodobało. ;) Mam wrażenie, że jest ideowym gościem, z zasadami. Po obejrzeniu powyższych, gdybym miał go ustawić w szeregu kandydatów od najlepszego, dałbym 3-4 miejsce. Z powyższych nagrań wynika, że – pomijając mocny odchył narodowy – jest generalnie antysocjalistą (z zastrzeżeniami), za powszechnym dostępem do broni, likwidacją zusu, przeciwnikiem UE itp. Z przytoczonych filmików najlepsze jest to z Trójki. Odpowiada rzeczowo, nie daje się standardowym zabiegom dziennikarskim. Facet, który nie skończył szkoły średniej jest bardziej rozgarnięty od borata i jemu podobnych. :)

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
@jkruk2 Sorry za mały offtop ale zainteresowało mnie to, może dlatego że nie jestem bardzo geekiem tu - skoro jesteś ankapem, czemu wolisz sie nazywać anarchistą a nie libem? Jest tu jakaś istotna różnica?

K

Kurier

Guest
Ten wywiad Trójki z Kowalskim na prawdę spoko, aż se pogmerałem i jeszcze dwa mocne znalazłem, dosyć świeże (jeden z dziś).

Propagandowe psy już na prawdę po najniższej linii oporu, a orka Mariana na mocnym propsie, już jebać tam te jego odchyły.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
jak widoć w temacie liby głosują za silnym państwem...
GAZDA, serwujesz jakieś kolektywizmy. Np. wypowiadasz się o grupie, podczas gdy nie wiesz, czemu ja oddam głos na JKM-a.

Powiem Ci czemu. Bo to taka desperacja trochę, a co najważniejsze, chyba masz odmienną opinię o silnym państwie. Myślę, że w obecnej chwili kasta biurokratyczna tworzy silnie zakorzeniony skuteczny, zamordystyczny, demokratyczny organizm, czemu można przeciwstawić widmo państwa minimum Korwina (z mocną psiarnią i wojem oraz wątłą biurwokracją, której teraz NIKT już nie kontroluje, bo ta swołocz rozmnaża się w tempie geometrycznym, tworząc przy okazji elektorat dla skurwysynów z kartelu partyjnego).

Sam GAZDO tego nie rozjebiesz, a zapewniam Cię, że unicestwienie państwa polskiego niczego nie zmieni. Zostanie wtedy wchłonięte przez większy, socjalistyczny zapewne, twór globalny, co może jeszcze pogorszyć sytuację pod każdym względem.

W którymś z postów dawałeś również wyraz desperacji, kiedy nawet uciekałeś się do opinii, by choć Putin najechał Katoland i rozjebał 3RP. Nie rozumiem tego. A nie lepiej, by Korwa coś zdziałał? Jeszcze raz mówię: jeśli zniknie Katoland, pojawi się inna struktura państwowa.

Ostatnia edycja:
K

Kurier

Guest
@jkruk2 @Kurier
No to po co mi Marian?

Ale czy ja Ci każę z nim chodzić za rękę? Wrzucam, bo kurwy z TV + szybka, sprawna, błyskotliwa momentami postawa Mariana. Nie będę na niego głosował (w zasadzie w ogóle nie będę #truakap), w wielu sprawach nam pewnie nie po drodze, ale bez kozery bym się mógł z nim wódki napić. Akapu za horyzontem nie widać, to się jara tymi pozasystemowymi, mniej lub bardziej wolnościowymi nicponiami co są, choć każdy z nich przecież komuszy po swojemu. Pretty obvious...

Marian tu zajebie luja, Korwin tam uszczypnie, a tu Braun jeszcze gdzieś ukuje... i dobrze, niech gnoją to bydło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
GAZDA, serwujesz jakieś kolektywizmy. Np. wypowiadasz się o grupie, podczas gdy nie wiesz, czemu ja oddam głos na JKM-a.
widziałem wyniki ankiety, wielu głosuje na krwina, korwin gado o silnym państwie, czyli głosujący na korwina głosuje za silnym państwem...

Powiem Ci czemu. Bo to taka desperacja trochę, a co najważniejsze, chyba masz odmienną opinię o silnym państwie. Myślę, że w obecnej chwili kasta biurokratyczna tworzy silnie zakorzeniony skuteczny, zamordystyczny, demokratyczny organizm, czemu można przeciwstawić widmo państwa minimum Korwina (z mocną psiarnią i wojem oraz wątłą biurwokracją, której teraz NIKT już nie kontroluje, bo ta swołocz rozmnaża się w tempie geometrycznym, tworząc przy okazji elektorat dla skurwysynów z kartelu partyjnego).
silna psiarnia / silne wojsko = silne pańśtwo / silny wróg...

Sam GAZDO tego nie rozjebiesz, a zapewniam Cię, że unicestwienie państwa polskiego niczego nie zmieni. Zostanie wtedy wchłonięte przez większy, socjalistyczny zapewne, twór globalny, co może jeszcze pogorszyć sytuację pod każdym względem.
wali mnie to co bedzie po tym, jednym z moich celów jest że polskie pańśtwo zostanie rozjebane, to sprawa osobista... żadnych kompromisów kurwa, przegięło pałe i musi zdechnąć...

W którymś z postów dawałeś również wyraz desperacji, kiedy nawet uciekałeś się do opinii, by choć Putin najechał Katoland i rozjebał 3RP. Nie rozumiem tego. A nie lepiej, by Korwa coś zdziałał? Jeszcze raz mówię: jeśli zniknie Katoland, pojawi się inna struktura państwowa.
korwa nie rozjebie polskiego państwa, a jedynie tym jestem zainteresowany...

Non Serviam

Well-Known Member
834
2 251
I po kija go przekonujecie, jemu nie chodzi o poprawienie sytuacji jego czy naszej tylko o zemstę czy coś w tym stylu..

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514

Boli dupa lumpen-libertariany? wy macie tylko swój wątek z "dupami dla normalnych ludzi" (tak jakbyście byli normalni)

A Janusz uwodzi szarmancko na całego młode damy (i to nie w formacie JPG)

My prawica lepiej podrywamy kobiety.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Marian tu zajebie luja, Korwin tam uszczypnie, a tu Braun jeszcze gdzieś ukuje... i dobrze, niech gnoją to bydło.
E tam. Bydło kręci bekę, że te środowiska są podzielone. Wiedzą, że tylko JKM prze do współpracy.

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Boli dupa lumpen-libertariany? wy macie tylko swój wątek z "dupami dla normalnych ludzi" (tak jakbyście byli normalni)
A Janusz uwodzi szarmancko na całego młode damy (i to nie w formacie JPG)
My prawica lepiej podrywamy kobiety.
Stary kup se motocykl (tylko nie bądź cebulakiem i zainwestuj w zajebisty strój), będziesz lepsze wyrywał...

Do góry Bottom