Nie ma rozkazu, bo nie ma obowiązku głosowania pod groźbą konsekwencji karnych. Dzięki temu tru akapy mogą istnieć. Nie musisz dziękować teraz. Przy kolejnym płaceniu ukrytego podatku to zrobisz.nie jestem psem i nie daję głosu na rozkaz
Nie ma rozkazu, bo nie ma obowiązku głosowania pod groźbą konsekwencji karnych. Dzięki temu tru akapy mogą istnieć. Nie musisz dziękować teraz. Przy kolejnym płaceniu ukrytego podatku to zrobisz.nie jestem psem i nie daję głosu na rozkaz
jak widoć w temacie liby głosują za silnym państwem...skoro jesteś ankapem, czemu wolisz sie nazywać anarchistą a nie libem? Jest tu jakaś istotna różnica?
GAZDA, serwujesz jakieś kolektywizmy. Np. wypowiadasz się o grupie, podczas gdy nie wiesz, czemu ja oddam głos na JKM-a.jak widoć w temacie liby głosują za silnym państwem...
widziałem wyniki ankiety, wielu głosuje na krwina, korwin gado o silnym państwie, czyli głosujący na korwina głosuje za silnym państwem...GAZDA, serwujesz jakieś kolektywizmy. Np. wypowiadasz się o grupie, podczas gdy nie wiesz, czemu ja oddam głos na JKM-a.
silna psiarnia / silne wojsko = silne pańśtwo / silny wróg...Powiem Ci czemu. Bo to taka desperacja trochę, a co najważniejsze, chyba masz odmienną opinię o silnym państwie. Myślę, że w obecnej chwili kasta biurokratyczna tworzy silnie zakorzeniony skuteczny, zamordystyczny, demokratyczny organizm, czemu można przeciwstawić widmo państwa minimum Korwina (z mocną psiarnią i wojem oraz wątłą biurwokracją, której teraz NIKT już nie kontroluje, bo ta swołocz rozmnaża się w tempie geometrycznym, tworząc przy okazji elektorat dla skurwysynów z kartelu partyjnego).
wali mnie to co bedzie po tym, jednym z moich celów jest że polskie pańśtwo zostanie rozjebane, to sprawa osobista... żadnych kompromisów kurwa, przegięło pałe i musi zdechnąć...Sam GAZDO tego nie rozjebiesz, a zapewniam Cię, że unicestwienie państwa polskiego niczego nie zmieni. Zostanie wtedy wchłonięte przez większy, socjalistyczny zapewne, twór globalny, co może jeszcze pogorszyć sytuację pod każdym względem.
korwa nie rozjebie polskiego państwa, a jedynie tym jestem zainteresowany...W którymś z postów dawałeś również wyraz desperacji, kiedy nawet uciekałeś się do opinii, by choć Putin najechał Katoland i rozjebał 3RP. Nie rozumiem tego. A nie lepiej, by Korwa coś zdziałał? Jeszcze raz mówię: jeśli zniknie Katoland, pojawi się inna struktura państwowa.
jakiego prawdziwego celu?Korwin na to ciężko pracuje od 30 lat. On i nieświadome prawdziwego celu jego działalności kuce.
E tam. Bydło kręci bekę, że te środowiska są podzielone. Wiedzą, że tylko JKM prze do współpracy.Marian tu zajebie luja, Korwin tam uszczypnie, a tu Braun jeszcze gdzieś ukuje... i dobrze, niech gnoją to bydło.
Stary kup se motocykl (tylko nie bądź cebulakiem i zainwestuj w zajebisty strój), będziesz lepsze wyrywał...Boli dupa lumpen-libertariany? wy macie tylko swój wątek z "dupami dla normalnych ludzi" (tak jakbyście byli normalni)
A Janusz uwodzi szarmancko na całego młode damy (i to nie w formacie JPG)
My prawica lepiej podrywamy kobiety.
Stary kup se motocykl (tylko nie bądź cebulakiem i zainwestuj w zajebisty strój), będziesz lepsze wyrywał...
Można, ale ty masz spierdolony ryj więc lepiej inwestuj w operację.
Ale to chyba w przypadku samochodu... motor nie ma wnętrza...Liczy się wnętrze Januszu muzyki tanecznej.
W sensie czy masz ciasny odbyt? Nie zamierzam sprawdzać.