Alkohol jakie trunki lubicie

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Początkowo zrobię zgodnie z przepisem - 33 gramy piołunu (razem z barwieniem) na litr.
Jak zobaczę efekty, to zdecyduję czy dodać te 6-7 gramów więcej. Chodzi o to, by nie przekroczyć 40 gramów, albo nawet i 35. 60 mg to pewny zgon, można zejść po 45. Po za tym do tego dodaje się też melisy i hyzopu, to i tak upojenie takim absyntem będzie czymś wyjątkowym.
Będziesz rozsyłała małpki? @woolybully rozsyłał bimber :p

M

Maudit

Guest
Rozsyłał... Heh... Kapitalizm kapitalizmem, sprzedać mogę. Możliwe, że na któryś zjazd (nie tegoroczny) mogę przywieść DARMOWY litr.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Dziś cały przmokłem, kurtka z Goretex'u przemoczona, buty, skarpetki spodnie itd. Zaraz idę się zdrzemnąć, by odchorować zagrożenie z góry, prewencyjnie. Ale najpierw zrobię pierwsze w życiu podejście do tego Ginu:
White_Widow_Cannabis_GIN-1.jpg
White_Widow_Cannabis_GIN-2.jpg

W środku pływa sobie pewna roślinka...
White_Widow_Cannabis_GIN-3.jpg
White_Widow_Cannabis_GIN-4.jpg

(37.5%, 0.5l, 57 złotych)

Update
Da się pić. Gin jak to pefum gin z bardzo lekkim ale wyczuwalnym posmakiem konopi. W sumie nic specjalnego.
Mają też anyżkową piołunówkę (70%) z maryśką. I sprzedają to przez internet do Polski.

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
@kr2y510
W Czechach jesteś? Mają tam DMT?
Nie. Już wróciłem do PL. A pogodę miałem tak dupiatą, że nawet dealerzy siedzieli po domach. Ale przypuszczam, że w takich miastach jak Ostrawa nie będzie z tym problemów. U nich przeciętny dealer ma spory wybór alchemii.

I pytanie: robaka jeść, czy nie jeść?
Jeść. Przecież został zamarynowany w alko.

Ostatnia edycja:

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Dziś cały przmokłem, kurtka z Goretex'u przemoczona, buty, skarpetki spodnie itd. Zaraz idę się zdrzemnąć, by odchorować zagrożenie z góry, prewencyjnie. Ale najpierw zrobię pierwsze w życiu podejście do tego Ginu:
White_Widow_Cannabis_GIN-1.jpg
White_Widow_Cannabis_GIN-2.jpg

W środku pływa sobie pewna roślinka...
White_Widow_Cannabis_GIN-3.jpg
White_Widow_Cannabis_GIN-4.jpg

(37.5%, 0.5l, 57 złotych)

Update
Da się pić. Gin jak to pefum gin z bardzo lekkim ale wyczuwalnym posmakiem konopi. W sumie nic specjalnego.
Mają też anyżkową piołunówkę (70%) z maryśką. I sprzedają to przez internet do Polski.

Wodke z maryska tez tam widzialem. Ale nie bylo z kim pic bo z rodzina ino bylem. Wiec tylko piwo z maryska wypilem (ochydne bylo hehe).

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Ostatnio jak bylem w Polsce to poraz pierwszy pilem wodke o smaku orzecha laskowego. Smakowala dobrze i lagodnie bo tylko 32%. Kaca nie bylo. Tym razem kupie i przywioze do Chin. Bedzie na Sylwestra do picia z kumplami.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Ostatnio jak bylem w Polsce to poraz pierwszy pilem wodke o smaku orzecha laskowego. Smakowala dobrze i lagodnie bo tylko 32%. Kaca nie bylo. Tym razem kupie i przywioze do Chin. Bedzie na Sylwestra do picia z kumplami.

do 37,5% to nie wódka.
A soplica orzech laskowy to raczej taka mordoklejka.

Poszukaj tego trio.

KV-JASNE.jpg

Do góry Bottom