UU kolego, wysoka preferencja czasowaNie wytrzymałem, otworzyłem i spróbowałem. Po czym następny kielon, następny i następny...
Przy tym niepozornym, a zacnym trunku, to wysoka preferencja czasowa u niejednego może wystąpić. U niektórych można się spodziewać nawet ultra wysokiej preferencji czasowej.UU kolego, wysoka preferencja czasowa
Wódka mojego ojca - ale bez miodu. Do tego pepperoni kabanosy. Mówi, że pali aż miło i ogrzewa jego duszę. Po wypiciu pisze wiersze.Percówka z papryczką chilli
Lagavulin 16YO. Podobno pełna dymu i torfu. Nie piłem - kupiłem butelkę i jest na liście do spróbowania.
wódka starotoruńska- piłem na weselu bardzo dobra wódeczka
Pamiętam, że Wyborowa ma 3 rodzaje: z żyta, z pszenicy, z ziemniaka, ale w zasadzie nie wiem jak smakują inne niż z ziemniaka. Jak dla mnie da się wypić nawet w szotach.10 Wyborowa
Całkiem tania polska wódka (40 juanów czy coś), która niestety ma mocny smak. Musisz być alkoholikiem, żeby pić to w shotach. Ale przypuszczam, że można ja ostatecznie przalknac w koktajlach.
Ogólnie rzecz biorąc, pierwszych siedem wódek na tej liście jest dość wymiennych. Wszystkie sa dobre. A ostatnie trzy należą do kategorii „jeśli nie masz nic innego…”.