:)

A

Antoni Wiech

Guest
Po prostu staram się zrozumieć tę złość jaka tu jest wyrażana. Strasznie agresywnie się wypowiadacie. Ktoś kogoś przeprosił za inną osobę i zaraz "frajerstwo", "debile"... Jest to wręcz mowa nienawiści.

A teraz całe forum za mną dla Aluzci: PRZEPRASZAMY! PRZEPRASZAMY!

:D

Sing

Member
41
44
Zaczyna się od nakazu przeprosin w sądzie, które są aktem wewnętrznej skruchy nie podlegającym nakazom, potem jest zbydlęcenie i odpowiedzialność zbiorowa a na końcu każą ci płakać pod przymusem za jakimiś hujami jak w Korei północnej. Aluzci nie wiem czy wiesz, ale libertarianie nie znają takiego pojęcia jak poprawność polityczna bo to nowomowa i cenzura. Dla mnie zbiorowe przeprosiny za kogoś to akt totalnego zbydlęcenia i odpowiedzialności zbiorowej, nie podał bym takim ludziom ręki. To policzek wymierzony indywidualizmowi przez bydlęcy kolektyw. Oczywiście maja do tego prawo, ale są zerami. Skoro się do tego Axeliego nie przyznają to po huj za niego przepraszają. Tylko dlatego, ze wyskoczył z tego samego miejsca gdzie stali ? Banda lizodupów z wypranym w gównianym proszku mózgiem.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
@Aluzci203, czy są jakieś, choćby minimalne szanse na to, że zaadoptujesz argumentację o fatalnych skutkach warunkowanej jak u Pawłowa odpowiedzialności zbiorowej? Przecież nikt tym ludziom nie kazał się korzyć, oni się poczuwają, bo mają to wdrukowane do łbów jak program wskutek wieloletniego, jak widać skutecznego, procesu.

Efekt jest. Olbrzymi tłum skanduje już samodzielnie. Teraz cwelizacja postępuje siłą bezwładności i rozprzestrzenia się w postępie geometrycznym. Owsiak zadanie wykonał, może być z siebie dumny.

alfacentauri

Well-Known Member
1 164
2 181
Dla mnie zbiorowe przeprosiny za kogoś to akt totalnego zbydlęcenia i odpowiedzialności zbiorowej

Ale może ci przepraszający wraz z tym Oskarem, czy jak mu tam, tworzyli zorganizowaną bandę. A jak już wiemy takie bandy podlegają odpowiedzialności zbiorowej, a nie indywidualnej.

Do góry Bottom