:)

Rotor

Member
41
17
Jeden mały strzał z liścia, a robią z tego taki dramat, jakby sam Breivik wjebał się na brudstok z pukawką (swoją drogą chciałbym coś takiego zobaczyć). Już nawet sam rudy wysrał z siebie słowa świętego oburzenia.

C

Cngelx

Guest
Jeden mały strzał z liścia, a robią z tego taki dramat, jakby sam Breivik wjebał się na brudstok z pukawką (swoją drogą chciałbym coś takiego zobaczyć). Już nawet sam rudy wysrał z siebie słowa świętego oburzenia.
50ff432c95c775ac3db3737a7e9eed3bbbae945a.jpg

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
To że Miecugow dostał szturchańca to jedna sprawa, druga jest taka że tłum potem krzyczał: "przepraszamy".

Za co, do ciężkiej cholery? Totalny przykład lemmingowego zbydlęcenia mentalnego.
Efekt wieloletniej indoktrynacji GW - winna nie jest jednostka, winien jest zawsze kolektyw.

D

Deleted member 427

Guest
zrobił z imprezy muzycznej propagandową imprezę z autorytetami III RP

Podobno wcześniej zapraszali Balcerowiczów, Buzków i Wojewódzkich. Na tę scenę powinny Mołotowy polecieć i granaty, najlepiej od razu przeciwpancerne :)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Pragmatycznie byłoby, gdyby nikt nie przyjechał na Woodstock i nikt nie wrzucił nic do puszek. Wtedy doszłoby do zaburzenia continuum czaso-przestrzeni, a system wchłonęłaby jebutna czarna dziura ;)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
To że Miecugow dostał szturchańca to jedna sprawa, druga jest taka że tłum potem krzyczał: "przepraszamy".
A powinien dopingować swojego. :(

Za co, do ciężkiej cholery? Totalny przykład lemmingowego zbydlęcenia mentalnego.
Efekt wieloletniej indoktrynacji GW - winna nie jest jednostka, winien jest zawsze kolektyw.
Bardziej prawdopodobne jest to, że w tłumie byli dyżurni krzykacze, tzw. "chór wujów", którzy rozpoczęli sterowanie bydłem. Do takiego lemingowego zbydlęcenia jeszcze chyba nie doszło.

military

FNG
1 766
4 727
Obejrzałem filmik i nie wierzę: to z takiego szturchańca robią tak wielką aferę? Zbiorowo potępiają i przepraszają? Nawet premier się z tego powodu odzywa? Gdzie ja żyję? Myślałem że Miecugowowi wytrącili przynajmniej z cztery zęby, aż głos musiał zabrać Alfons Narodu.

Do góry Bottom