Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 694
Ja sobie nie przypominam.Ziemkiewicz był jednym z głównych propagandzistów w "środowiskach prawicowych" przystąpienia Polski do UE.
Ja sobie nie przypominam.
Dziesięć lat temu pisałem, że, biorąc pod uwagę szanse i zagrożenia, straty i zyski, lepiej wejść do Unii niż do niej nie wchodzić. Gdybym mógł cofnąć się w czasie, pewnie bym ponownie pisał to samo, ale z głęboką goryczą.
Czy pójdzie Pan na unijne referendum?
Rafał A. Ziemkiewicz: Tak.
Jak będzie Pan głosował?
Rafał A. Ziemkiewicz: Na tak, chociaż wybrałbym opcję "tak, ale..."
A czytywałeś wtedy NCz regularnie? Ja tak.Ja sobie nie przypominam.
Widać mógł.Jak ktoś kto napisał "Pieprzony los Kataryniarza" mógł propagować UE?
Hehe, a telewizor, radio? Czy nawet książka? Częstotliwość fal mózgowych zmienia się cały czas, wystarczy, że usiądziemy i zamkniemy oczy...To bowiem pierwsze na rynku urządzenie, które potrafi mierzalnie zmienić częstotliwość fal mózgowych, tak by zmienić nastrój człowieka, zwiększyć jego skupienie, uspokoić, czy dodać energii.
Nadrabiam zaległości w RSS-ach i... Hm, to przeszło nie zauważone? http://www.dobreprogramy.pl/CES-201...yki-budza-zachwyt-w-Las-Vegas,News,60216.html
[CES 2015] Elektryczne smart-narkotyki budzą zachwyt w Las Vegas
I ogłupione lemingi zaczną operetkę...
Potwierdza to tylko ludową prawdę, że największymi antysemitami są sami Żydzi.Z drugiej strony mam takiego znajomego, który w latach 90. był ortodoksyjnym skinheadem. Głosił teorię, że wszystkich Żydów trzeba spalić w piecu. Po latach odkrył, że sam ma pochodzenie żydowskie.