k94k
Active Member
- 101
- 98
Grób Nieznanego Żołnierza w Warszawie.
No tak, przechodzenie na czerwonym równa się kradzieży. Po co mieć zasady moralne jak można przyjąć: legalne - dobre, nielegalne - złe.Każdego, kto określa pana Romana mianem kapusia lub podobnie, pytam:
Jak nazwałbyś kogoś, kto Ciebie poinformował o tym kto uszkodził Twój samochód na parkingu, kto okradł Twoje mieszkanie w czasie Twojej nieobecności, kto pobił Twoją córeczkę, kto włamał się do Twojej piwnicy, kto....?
Oczywiście, to kapusie?
W NORMALNYM kraju, jego mieszkańcy walczą ze złem bo to jest NORMALNE. Nasz kraj jest też NORMALNY?
Krytyka samego w sobie kapowania, ale jakby to robili funkcjonariusze to już by było w porządku.Zwykły kapus. Niech zaprowadzaniem porządku zajmie się Policja. Po to są. Pan Roman kapuś nagrywa filmy, ale jakby kogoś bili, to z kamerką oddaliłby się udając, ze niczego nie widzi... takich mamy bohaterów w społeczeństwie. Mam nadzieję, że kiedyś kapusiowi coś nieprzyjemnego się przytrafi.
Widać, że dziadka rodzina nie odwiedza. U mnie babci by szybko ktoś to z głowy wybiłORMOwiec XXI wieku: Pan Roman - postrach kierowców
to co? kto wybiero sie do dżungli?Tak się robi akap - tanie dragi, darmowe chętne cipki i brak podatków Podkreślenie jest moje.
to co? kto wybiero sie do dżungli?
to bedzie tam w tv codziennie heheWiecie, GAZDO, jak to się mawia - jestem gotów zmienić świat, tylko jeszcze muszę wcześniej zerknąć co dają dziś w TV
Inside North Korea: Shock video and photos show true horror of Kim Jong-un's evil regime
12 Apr 2013 00:00
Our reporter at the border uncovers the true story of North Korea that warmongering Kim Jong-un does not want the outside world to see