GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 158
ja własnoręcznie przenosze codziennie kilkanaście ton mąki...
nie potrzebuje siłowni i ćwiczeń...
nie potrzebuje siłowni i ćwiczeń...
No właśnie podejrzewam, że sekretem kawadora jest właśnie to spanie.
Strażnicy Czasu / TIme Squad Opowiada o perypetiach strażników czasu - Bucka Tudrussela i Larry'ego 3000 oraz porwanego przez nich z XXI w. Otta, chłopca mającego smykałkę do historii. Jako, że jest rok milionowy linia czasu się psuje i słynni ludzie robią zupełnie co innego, a główni bohaterowie muszą ich naprostować: Otto to kujonowaty dzieciak mający, oprócz zainteresowania historią, kompleksy na punkcie swych okularów, ale ma zadatki na prawdziwego mena. Buck Tuddrussel to Sędzia Dredd, Kapitan Bomba i Al Bundy w jednym - tępy mięśniak nienawidzący zdrowej żywności, ekologii i intelektualistów. Jak tu nie kochać takiego gościa? Oraz najlepsza postać - Larry 3000 - robot-pedał, który jest uosobieniem najgorszych cech lewaków.
Ale pierdolisz trzy po trzy. Wystarczy zwykły komunikator z możliwością wiadomości tekstowych i głosowych. Ten mumble ma co najwyżej text na mowę chyba. Wideo to raczej na skype się nadaje, który utworzyłem dość dawno i nie został zareklamowany przez modów no chyba że jeśli ma być cokolwiek po za forum to tylko szyfrowane, to niech to będzie jak najbardziej rozportowany projekt. Tox jest chyba najlepszy pod tym względem: https://wiki.tox.chat/binaries o ile ma jakąś funkcję grupowej konfy. Ze screena to mi przypomina czasy GG jeśli ktoś pamięta heheGadanie z innymi osobami to utrata wolności. Dobrowolna, ale jednak utrata. Choćby problem tego, że ktoś nam przerwie i to nie zważając, że my dalej chcemy gadać. A to tylko wierzchołek wolności, które tracimy wraz z dołączeniem do grupowej konwersacji.
Antox jeszcze nie jest skończony, tekst działa, przesyłanie plików działa, ale głos jeszcze nie. Trzeba jeszcze trochę poczekać.Tox jest chyba najlepszy pod tym względem: https://wiki.tox.chat/binaries
===========================================Ooo dobra zabawa. Mi się np. Nowy Świt kojarzy tak:
===========================================
Ooo, to ja też chcę tak się bawićNo ale może zaraz będzie"piłaś, nie pisz"?ale co tam, niech sobie będzie, może będę miała kolejny wpis do mojego powitania?
No wrzucę jakieś zdjęcia dot. osób z tego forum, które najczęściej chyba piszą, no jak " widzę" te osoby, tzn. jak moja wyobraźnia podpowiada mi, no a ona nigdy się nie myli
Dziewczyny: ta, która jest najczęściej, ładna dziewczyna, to widać i nie muszę sobie wyobrażać.
No i dziewczyna, która lubi krem z buraczków i kokosowego mleka, tak ją "widzę":
No i najważniejszy libertarianin, nigdy nie widzę jego uśmiechu, nie wiem dlaczego, ale może tak być musi?
kolejny pan ma związek z targowicą, czy jakoś tak:
pan, którego jeden z komentarzy bardzo mi się podoba
no i pan "akapłan" jejku, co to znaczy?
nie może zabraknąć pana, który na mój widok ma jakieś tam sensacje żołądkowe
pan, który radzi innym, żeby dali sobie lepiej spokój, no nie dyskutowali ze mną
pan, który w wątku o"fajnych pupciach" daje chyba każdemu plusiki, no, no i staje w obronie imigrantów.
no i ten, który ma najdłuższy języczek
a co tam u pana i jego szczurka słychać?
no i pan, który nie powiedział mi do dziś, jak się robi masełko
nie może też zabraknąć pana, który jest bardzo miły,daje mi plusiki, a jeszcze nigdy nic nie napisał na forum
pan z przerażającym okiem, no ja go widzę tak:
no i ten , który lubi Pansy Division
no i pan, który lubi mnie za charakter, aż mi się wierzyć nie chce
i ten ,który wrzucił śliczne kózki, czy owce, do dziś nie wiem
pan z rodziny krukowatych?
pan , który słucha rock and rolla, najwcześniejszej jego formy
ale ten sam pan pisze bardzo ciekawie w innym temacie, który mnie interesuje i wtedy widzę go tak:
No i na koniec pan, który decyduje o tym czy jestem libertarianką , czy nie jestem i nic więcej nie dodam..
No nie wszyscy, wiem ,ale bardzo się zmęczyłam,może innym razem dodam pozostałych, nie wiem.
Kto jest zainteresowany proszę popatrzeć sobie , bo zaraz zniknie