GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
ja własnoręcznie przenosze codziennie kilkanaście ton mąki...
nie potrzebuje siłowni i ćwiczeń...
nie potrzebuje siłowni i ćwiczeń...
No właśnie podejrzewam, że sekretem kawadora jest właśnie to spanie.
Strażnicy Czasu / TIme Squad Opowiada o perypetiach strażników czasu - Bucka Tudrussela i Larry'ego 3000 oraz porwanego przez nich z XXI w. Otta, chłopca mającego smykałkę do historii. Jako, że jest rok milionowy linia czasu się psuje i słynni ludzie robią zupełnie co innego, a główni bohaterowie muszą ich naprostować: Otto to kujonowaty dzieciak mający, oprócz zainteresowania historią, kompleksy na punkcie swych okularów, ale ma zadatki na prawdziwego mena. Buck Tuddrussel to Sędzia Dredd, Kapitan Bomba i Al Bundy w jednym - tępy mięśniak nienawidzący zdrowej żywności, ekologii i intelektualistów. Jak tu nie kochać takiego gościa? Oraz najlepsza postać - Larry 3000 - robot-pedał, który jest uosobieniem najgorszych cech lewaków.
Ale pierdolisz trzy po trzy. Wystarczy zwykły komunikator z możliwością wiadomości tekstowych i głosowych. Ten mumble ma co najwyżej text na mowę chyba. Wideo to raczej na skype się nadaje, który utworzyłem dość dawno i nie został zareklamowany przez modówGadanie z innymi osobami to utrata wolności. Dobrowolna, ale jednak utrata. Choćby problem tego, że ktoś nam przerwie i to nie zważając, że my dalej chcemy gadać. A to tylko wierzchołek wolności, które tracimy wraz z dołączeniem do grupowej konwersacji.
Antox jeszcze nie jest skończony, tekst działa, przesyłanie plików działa, ale głos jeszcze nie. Trzeba jeszcze trochę poczekać.Tox jest chyba najlepszy pod tym względem: https://wiki.tox.chat/binaries
===========================================Ooo dobra zabawa. Mi się np. Nowy Świt kojarzy tak:
===========================================
Ooo, to ja też chcę tak się bawićNo ale może zaraz będzie"piłaś, nie pisz"?ale co tam, niech sobie będzie, może będę miała kolejny wpis do mojego powitania?
No wrzucę jakieś zdjęcia dot. osób z tego forum, które najczęściej chyba piszą, no jak " widzę" te osoby, tzn. jak moja wyobraźnia podpowiada mi, no a ona nigdy się nie myli
Dziewczyny: ta, która jest najczęściej, ładna dziewczyna, to widać i nie muszę sobie wyobrażać.
No i dziewczyna, która lubi krem z buraczków i kokosowego mleka, tak ją "widzę":
![]()
No i najważniejszy libertarianin, nigdy nie widzę jego uśmiechu, nie wiem dlaczego, ale może tak być musi?
![]()
kolejny pan ma związek z targowicą, czy jakoś tak:
![]()
pan, którego jeden z komentarzy bardzo mi się podoba
![]()
no i pan "akapłan" jejku, co to znaczy?
![]()
nie może zabraknąć pana, który na mój widok ma jakieś tam sensacje żołądkowe
![]()
pan, który radzi innym, żeby dali sobie lepiej spokój, no nie dyskutowali ze mną
![]()
pan, który w wątku o"fajnych pupciach" daje chyba każdemu plusiki, no, noi staje w obronie imigrantów.
![]()
no i ten, który ma najdłuższy języczek
![]()
a co tam u pana i jego szczurka słychać?
![]()
no i pan, który nie powiedział mi do dziś, jak się robi masełko
![]()
nie może też zabraknąć pana, który jest bardzo miły,daje mi plusiki, a jeszcze nigdy nic nie napisał na forum
![]()
pan z przerażającym okiem, no ja go widzę tak:
![]()
no i ten , który lubi Pansy Division
![]()
no i pan, który lubi mnie za charakter, aż mi się wierzyć nie chce
![]()
i ten ,który wrzucił śliczne kózki, czy owce, do dziś nie wiem
![]()
pan z rodziny krukowatych?
![]()
pan , który słucha rock and rolla, najwcześniejszej jego formy
![]()
ale ten sam pan pisze bardzo ciekawie w innym temacie, który mnie interesuje i wtedy widzę go tak:
![]()
No i na koniec pan, który decyduje o tym czy jestem libertarianką , czy nie jestemi nic więcej nie dodam..
![]()
No nie wszyscy, wiem ,ale bardzo się zmęczyłam,może innym razem dodam pozostałych, nie wiem.
Kto jest zainteresowany proszę popatrzeć sobie , bo zaraz zniknie