VeroVero
New Member
- 10
- 64
Tydzień temu wróciłam do kraju więc teraz tęsknię za znajomymi którzy zostali za granicą ^^
Widzisz jak to jest?Tydzień temu wróciłam do kraju więc teraz tęsknię za znajomymi którzy zostali za granicą ^^
Widzisz jak to jest?
Przypomnę bo może nie zauważyłaś.W innnym wątku prosiłem żebyś nam coś skrobnęła na temat Japonii bo piszesz, że długo tam byłaś.
A kto to matrix?za matrix,
Wszyscy mówią, że nie da się żyć bez miłości, ale wystarczy jeden, który tego nie wie, i on to robi.Nie da się żyć bez miłości...
To nie miłość jeśli przechodzi po zwaleniu konia.Ja za dziewczyną. Zerwała ze mną kilka miesięcy temu. Nie da się żyć bez miłości...
Wszyscy mówią, że nie da się żyć bez miłości, ale wystarczy jeden, który tego nie wie, i on to robi.
Mało wiesz.Kocha siebie.Każdy psychopata zyje bez miłośc
prawdziwy libertarianin tęskni za 19 wiekiem, niewolnictwem, brakiem telefoni komórkowej, internetu, myślę, że ci co przeżyją 3 wojnę światową będą znowu to mieli.
Albo raczej nie robi - ja nie wiem. Pociąg jedynie odczuwam to obiektów (bo fetysz), nigdy do osób. Generalnie u mnie seks i poltyka to jedyne sprawy w których jestem całkowicie odmienny od reszty ludzi.Wszyscy mówią, że nie da się żyć bez miłości, ale wystarczy jeden, który tego nie wie, i on to robi.
Masz wyjątek od regułyKażdy psychopata zyje bez miłości, przeczytaj definicje psychopaty.