- Moderator
- 8 902
- 25 811
To skąd ja będę brał wiadomości o papieżu Franciszku? Do jakiegoś nieszczęścia doprowadzicie!
Spamowanie też dobre.Albo ignorować albo spamować, tak jak to było w przypadku lawiny komentarzy "Gdzie jest Stefan Oleszczuk?"
Przecież Tok.fm to kulturowy marksizm, żydokomuna i cwelistyczna propaństwowa indoktrynacja. Nie wiem czy ta "jedynka" to dobrze, czy źle, bo na fejsie mnie nie ma i nie będzie, ale najlepiej olać ich całkowicie. Ignorować. Traktować ich tak, jakby ich nie było. A jak będą bardziej bruździć, to niszczyć.
Przypadek. Kamienice w centrum Katowic, to inny temat. One nie przynoszą właścicielom jakiś wielkich zysków, ale po wyburzeniu (samo-zawaleniu) wartość gruntu nagle rośnie i zaczyna przynosić realny dochód. Moim zdaniem, gdzieś połowa właścicieli kamienic w centrum Katowic, byłaby szczęśliwa po takim wybuchu. Tak, wybuch gazu w kamienicy w centrum Katowic to Dopust Boży.No i wysadzili z potomstwem, ale nie ten sam cel dokładnie...![]()
ja w aucie słucham radia, nie wiem co w tym dziwnego...
Należy do grupy Agora – radiowa wersja gazety wyborczej.A co do meritum, to o co chodzi z tym tokfm? Ja rada nie słucham, ale ktoś może przedstawi jakiś konkret ich działalności?
TOKFM to zasadniczo propaganda środowisk LGBT, ochrona i promocja Żydów 24h, kolejne aktualizacje polit-poprawności, lobbowanie skrajnego socjalu, etatyzmu, miłości do zwierząt (swego czasu głównie jerzyków) i przyrody.Ja rada nie słucham, ale ktoś może przedstawi jakiś konkret ich działalności?
Przesłuchałem z ciekawości. O dziwo dopuścili wiele sensownych opinii słuchaczy. Najbardziej mi się podobał palestyński lekarz, który pomysł utworzenia legionów z uchodźców skwitował, że w takim razie z Palestyńczyków też trzeba stworzyć legiony by wyzwalały...A tymczasem teraz w politycznym mainstreamie 3.