- Admin
- 6 985
- 15 153
- odjebywanie świniojebców , policjantów (walczących z przestępstwami bez ofiar) , biurwy (jak nie będą chciały rzucić pracy) ,żołnierzy
-przejmowanie państwowego mienia
-okupywanie ,wysadzanie państwowych budynków (,ale tak by niewinni nie ginęli)
-odbieranie państwowej broni ,uwalnianie niewinnych więźniów
- inne tego typu działania
są czymś moralnym i dobrym ,jeśli są skierowane wobec oprawców i nie są skierowane przeciw osobom postronnym.
Wiesz, nie chcę wracać do tych dyskusji sprzed miesięcy. Nie chcę także, bo to powyżej to po prostu bełkot. Ja wiem, że "odjebywanie łbów" wywołuje u niektórych wzwód, ale wolę nie łączyć wolności z takimi bodźcami i reakcjami.
Dlaczego chcesz wysadzać państwowe budynki, skoro można je przejąć i oddać tym, którzy je sfinansowali? Co ci przeszkadzają zoofile (świniojebcy)? Co z policjantami, którzy zajmowali się ściganiem przestępstw z ofiarami - owszem, na zlecenie państwa, ale jednak w interesie ofiar? Dlaczego zamierzasz wszystkich traktować kolektywnie? Dlaczego zamierzasz zabić praktycznie każdego z nas, bo każdemu da się jakiś związek z państwem wykazać? I tak dalej...
Sprowadzanie pomysłu na wprowadzenie wolności przez odjebywanie łbów już przedyskutowaliśmy w dyspucie dotyczącej lolbertarianizmu. Nie wracajmy do tego.