pawel-l
Ⓐ hultaj
- 1 915
- 7 938
Tracisz wszystkich starych obserwatorów.
A wystarczyło zostawić i dać linka do nowego...
E, wszystkich obserwatorów właśnie poinformowałem. Nie miałem tam raczej nikogo spoza forum. Od dwóch lat nie napisałem tam żadnego posta, więc nie spodziewam się, żeby ktokolwiek wytrzymał ze mną tak długo.Tracisz wszystkich starych obserwatorów.
Kiedy klikniesz na tytuł wpisu i wejdziesz "do środka", zobaczysz więcej informacji. Duża część moich wpisów jest bardzo krótka, dlatego nie chciałem zaśmiecać głównej strony niepotrzebnymi IMO elementami (im krótsze wpisy, tym gorzej to wygląda).@pampalini czemu w Twoim blogu nie ma dat przy wpisach?
Wolę właśnie, żeby nikt nie widział, jak rzadko piszę Dobra, uwaga przyjęta i zostanie rozpatrzona.Wg mnie data o wiele bardziej się przydaje przy wpisach na głównej a nie na stronie wpisu. Pozwala się szybko zorientować kiedy był ostatni wpis i jak często autor pisze.
To i tak się wyda jak czytelnik wejdzie na Twojego bloga 10 razy i zobaczy ten sam wpis. Rezultat może być taki, że w końcu się wkurzy i nie wróci. Lepiej, żeby od razu widział, że zamieszczasz wpis np. średnio raz na miesiąc.Wolę właśnie, żeby nikt nie widział, jak rzadko piszę
W sferze publicznej najuczciwszy jest liberalizm
. Darzę szacunkiem ludzi, którzy nie oceniają innych i nie decydują za nich, co jest dla nich dobre. Liberalizm jest filozofią ludzi wolnych i odpowiedzialnych.
.
Zebrałem w jednym miejscu wszystkie strony związane z libertarianizmem w polskim internecie (zakładka "Blogi libertariańskie") - 110 stron - spora część już nieaktywna. Plus 500 innych stron wartych odwiedzenia spoza głównych mediów.
wolny-wybor.blogspot.com
Lista książek, które każdy lib powinien znać (przynajmniej tytuły )
wolnosciowe.blogspot.com
Kolekcja cytatów zgodna z libertariańskimi aksjomatami - w kolejce ponad 200 autorów.
wolnosciowecytaty.blogspot.com
W planach zebranie najciekawszych tekstów i artykułów zamieszczonych na libnecie i nie tylko (to chyba na emeryturze).