kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 728
jaś skoczowski napisał:Jeśli pytasz, czy ma dla mnie znaczenie - to nie ma,
Więc jeśli taki pogląd zdominuje, to ludzkość powróci do nor i na drzewa. I stanie się gatunkiem jednym z wielu.
jaś skoczowski napisał:Jeśli pytasz, czy ma dla mnie znaczenie - to nie ma,
kr2y510 napisał:jaś skoczowski napisał:Jeśli pytasz, czy ma dla mnie znaczenie - to nie ma,
Więc jeśli taki pogląd zdominuje, to ludzkość powróci do nor i na drzewa. I stanie się gatunkiem jednym z wielu.
kr2y510 napisał:Ciebie nie zamierzam przekonywać. Zamierzam jedynie przekonywać innych, by nie porzucili dotychczasowych przekonań.
jaś skoczowski napisał:Celujesz w takim razie w zaciętych durni, którym wystarczy twoje, bliżej nieokreślone, biadolenie. "Nie róbcie tego, bo to złeeeeeeee". Prawie jak" "cztery nogi dobre, dwie nogi złeeeeeeeeee".
kr2y510 napisał:jaś skoczowski napisał:Celujesz w takim razie w zaciętych durni, którym wystarczy twoje, bliżej nieokreślone, biadolenie. "Nie róbcie tego, bo to złeeeeeeee". Prawie jak" "cztery nogi dobre, dwie nogi złeeeeeeeeee".
Rozumiem, że zwykli ludzie są dla ciebie "durniami". A kim jesteś TY wykształciuchu? Masz dwie lewe ręce do jakiejkolwiek roboty i tyle. Umiesz tylko heglować. W XIX-w takich jak ty, notorycznie wciągało do maszyn i byli głównie przyczyną przestojów w produkcji.
kr2y510 napisał:Ja mówię tym "durniom" na odwrót. Ja mówię im róbcie to co czujecie, róbcie to co macie w sercach, linczujcie skurwysyna który wam się wpierdala w życie lub zabiera waszą własność, która jest święta. Linczujcie tego co broni lub usprawiedliwia skurwysyna. Nie lękajcie się i nie dajcie się złapać.
Maciej Dudek napisał:Jaś, tym wszystkim miliardom, którzy są właścicielami czegoś i którzy za chińskiego boga nie zgodzą się na to żeby im tę własność każdy mógł zabrać bo akurat wystąpiła koniunkcja czterech planet. Proudhon chciałby wyjść z trumny ale chyba za długo już tam leży
kr2y510 napisał:Masz dwie lewe ręce do jakiejkolwiek roboty i tyle. Umiesz tylko heglować. W XIX-w takich jak ty, notorycznie wciągało do maszyn i byli głównie przyczyną przestojów w produkcji.
kawador napisał:kr2y510 napisał:Masz dwie lewe ręce do jakiejkolwiek roboty i tyle. Umiesz tylko heglować. W XIX-w takich jak ty, notorycznie wciągało do maszyn i byli głównie przyczyną przestojów w produkcji.
Poległem na tym
Maciej Dudek napisał:kawador napisał:kr2y510 napisał:Masz dwie lewe ręce do jakiejkolwiek roboty i tyle. Umiesz tylko heglować. W XIX-w takich jak ty, notorycznie wciągało do maszyn i byli głównie przyczyną przestojów w produkcji.
Poległem na tym
Ja tam nie przepadam bardzo za jazdą personalną. Jakiś taki staroświecki jestem. Nawet jeśli ten filozof, który zamyślił się przy maszynie jest bardzo obrazowy
Maciej Dudek napisał:Ja tam nie przepadam bardzo za jazdą personalną.
jaś skoczowski napisał:Tym wszystkim 5, którzy są właścicielami ziemi w Opolu?
Maciej Dudek napisał:Nawet jeśli ten filozof, który zamyślił się przy maszynie jest bardzo obrazowy