grynder sam przyznał się czym się zajmował podczas II WŚ i na dodatek jest z tego dumny.
Spisek (np. rządzących/ss-manów) nie stoi w sprzeczności z tym, że były zamachy i zginęli ludzie. Poczytaj o False Flag Op oraz o operacjach Gladio w Europie w II połowie XX wieku.Chciałbym wiedzieć co jest dziwnego w trzymaniu lalki i jaki proces myślowy stoi za wiarą w fałszywe zamachy? Jak można myśleć: lalka=spisek?
Pytałem o wiarę w istnienie aktorów grających ofiary co jest absurdem kompletnym.Spisek (np. rządzących/ss-manów) nie stoi w sprzeczności z tym, że były zamachy i zginęli ludzie. Poczytaj o False Flag Op oraz o operacjach Gladio w Europie w II połowie XX wieku.
Według mnie wszystko przemawia za właśnie taką operacją realnie rządzących Euro-sojuzem... Cui bono, proszę państwa!?
W tym pełna wypadku zgoda, że gość nie aktorzył...Pytałem o wiarę w istnienie aktorów grających ofiary co jest absurdem kompletnym.
Teorie o sterowaniu zamachami i migracją w celu zniewolenia UE nie mają sensu skoro doprowadza to wyłącznie do rozpadu Unii. Obecnie Europa nie łączy się tylko coraz bardziej rozjeżdża, a przecież rządzący by tego nie chcieli.
Nie ma wyłącznie jednego obozu władzy, do rządzenia jest wielu pretendentów.Obecnie Europa nie łączy się tylko coraz bardziej rozjeżdża, a przecież rządzący by tego nie chcieli.
w ogóle tu nie piszę
Teorie te w momencie ich głoszenia nie były wsparte jednoznacznymi dowodami. Były wyłącznie poszlaki. Z czasem pojawiają się dowody, potwierdzające jedną z tych teorii częściowo lub całkowicie. Tak przynajmniej ja rozumiem intencje autora wątku.Dlaczego o tak ważnych sprawach rozpisujecie się w wątku o nazwie "Teorie spiskowe", kiedy tego właśnie terminu używa się z pełną premedytacją do generalnego określenia grupy odbiorców o specyficznym podejściu do rzeczywistości?
Grynder Soros cdd.
Z obfitości serca usta mówią, grynder sam przyznał się czym się zajmował podczas II WŚ i na dodatek jest z tego dumny.
Jeśli tak jest to oznacza to, że Trump jest tylko narzędziem kontrolowanej cofki, czyli planowego wycofania się na «z góry upatrzone pozycje».to może oznaczać, że chce aby Trump wygrał