Tak będzie w AKAPie

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
10458807_10204076291405365_5531589247512868851_n.jpg

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Ja sobie pomyślałem, jak czytałem ten temat o polującej na lwy czirliderce, że w akapie mógłbym jeździć zaprzężonym w lwy rydwanem. Takie rydwany poruszały się po bezdrożach starożytności, więc powinny dać też radę na bezdrożach akapu. Oczywiście na piastach kół zamontowałbym kosy.

b44.png

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Pomyłki zawsze się pojawiają, np. na sortowniach przesyłek, przy pakowaniu, czy tam coś. Ktoś zamówi sobie kilogram mleka dla niemowląt w proszku, a dostanie kilogram heroiny, przecież mylić się jest ludzką rzeczą. O pomyłkę będzie tym łatwiej, że liczne przedsiębiorstwa będą miały w ofercie oba te produkty, podczas gdy dziś, za zamordyzmu, raczej to zjawisko nie występuje. W takiej sytuacji powinien umiejętnie zadziałać dział marketingu, organizując oficjalne przeprosiny ze strony prezesa kartelu narkotykowego i obdarowując nieszczęśliwych kupujących jakimiś fantami promocyjnymi, np. koszem pełnym strzykawek z logo kartelu, dla dzieciaka, który się w tym czasie zdąży rozsmakować i uzależnić od ich produktów.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Rogoźna: 28-latka zażyła amfetaminę i poszła do kościoła z dzieckiem, by odprawić mszę

Kiedy patrol dotarł na miejsce okazało się, że przed godziną 11.00 do kościoła wtargnęła ona z dzieckiem, weszła na ołtarz i zaczęła odprawiać mszę. Czytała na głos Biblię, śpiewała, nawoływała do modlitwy. W pewnym momencie wspięła się na półkę tuż pod tabernakulum i zaczęła wykręcać żarówki, a następnie miażdżyć je w dłoni.

http://www.tuzory.pl/wiadomosci,rog..._ids=664320430320190&fb_action_types=og.likes

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
W ankapie będą pewnie kościoły, gdzie na ołtarzach będą orgie, nawet ze zwierzętami, a kapłanki odprawiające modły będą strzelać z pochwy bananami w publikę.
Nawet dziś, gdyby się znalazł jakiś hardkorowy jajcarz, który by wysmarował kościelne ławki THC, a kropielnic ze święconą wodą dał kwasu, to podczas mszy byłyby niezłe jaja. Już widzę staruszki szalejące po kościele, mające widzenia i przemawiające wieloma językami. Wielu by doświadczyło zstąpienia Ducha Świętego prosto z niebios.

Do góry Bottom