Spoty wyborcze

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 467

536.png

#takbedziewkorwinokapie

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Nie wiem gdzie to napisać, ale słyszałem przed chwilą pierwszy i jedyny znany mi wywiad z kimś od narodowców - niejakim Zawiszą i bardzo sensownie mówił. Zachwyciła mnie odpowiedź na pytanie po co się pchają do UE, w której totalnie jak na mój gust zaorał temat, najpierw mówiąc, że idą tam gdzie się o nich decyduje, a później łupiąc w UE za milion punktów obrażeń od zaorania w jednym zdaniu twierdząc, że UE powinna być umową gwarantującą 4 podstawowe swobody i tyle, a nie biurokracją decydującą o wędzeniu kiełbasy. Sam bym tak samo powiedział, bo zawsze byłem zwolennikiem UE mieszczącej się na kartce papieru A4. Ewentualnie odbiłbym piłkę dziennikarce, pytając się, czy do sejmu też mają kandydować tylko zwolennicy aktualnej władzy. Fajnie, że jednak ktoś potrafi coś powiedzieć sensownego bez gadki o Hitlerze i wyższości spuszczania się metodami BDSM.

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
T

Tralalala

Guest
Nie głosujesz, nie płacz. Jak mnie wkurwia takie jebane podejście. Głupia bezmózga szmata myśli, że ktoś kto odmawia wyboru swojego pana nie ma prawa sobie pogadać jaka to jest chujnia. Ma jebaną niewolniczą naturę, kręgosłup zrobiony z gumy a dupę wiecznie przygotowaną do wyruchania.

Do góry Bottom