tolep
five miles out
- 8 585
- 15 483
OK. Dowolny termin.
Ja widzę 8 głosów... BTW zastanawiałem się na co z tolepem od początku liczycieCoś... coś się popsuło i nie mogłem pisać, to powtórzę jeszcze raz. Zaangażowanie forum w tym temacie to jest jakaś porażka, ja myślę, że to polskie, kurwa, libowe społeczeństwo, ta kurwa banda leni, która olała potencjalny zlot to jest jakieś kurwa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy ludzie, takie zaangażowanie społeczne jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, szkołę i wszystko inne i dla was tylko znaczyło to pierdolone 4 głosy w ankiecie, to was powinno się jebać. To jest dramat kurwa.
Stary, warunki które zapodałeś są żenująco kiepskie, lepsze mam co roku na nartach (a też spartańskie - tam można to zrozumieć bo to narty). Ostatni zlot lib.netu na jakim byłem był w jakiejś maksymalnej paździerzowni (gdybym wiedział, że taki syf będzie nigdy bym nie przyjechał). Nauczony doświadczeniem, ja się nie ruszam jeśli nie będzie sensownych warunków... Czy na prawdę nie stać Was na jakieś normalne warunki przysłowiowego 3-gwiazdkowego hotelu (bez basenu ale chociaż z jacuzzi)? No proszę Was, socjaliści z partii Razem w lepszych warunkach się spotykają...Coś... coś się popsuło i nie mogłem pisać, to powtórzę jeszcze raz. Zaangażowanie forum w tym temacie to jest jakaś porażka, ja myślę, że to polskie, kurwa, libowe społeczeństwo, ta kurwa banda leni, która olała potencjalny zlot to jest jakieś kurwa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy ludzie, takie zaangażowanie społeczne jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, szkołę i wszystko inne i dla was tylko znaczyło to pierdolone 4 głosy w ankiecie, to was powinno się jebać. To jest dramat kurwa.
Bo na chuj w zakopcu...Stary, warunki które zapodałeś są żenująco kiepskie, lepsze mam co roku na nartach (a też spartańskie - tam można to zrozumieć bo to narty). Ostatni zlot lib.netu na jakim byłem był w jakiejś maksymalnej paździerzowni (gdybym wiedział, że taki syf będzie nigdy bym nie przyjechał). Nauczony doświadczeniem, ja się nie ruszam jeśli nie będzie sensownych warunków... Czy na prawdę nie stać Was na jakieś normalne warunki przysłowiowego 3-gwiazdkowego hotelu (bez basenu ale chociaż z jacuzzi)? No proszę Was, socjaliści z partii Razem w lepszych warunkach się spotykają...
Ps. Zaproponowałem w miarę fajne warunki w Zakopcu, ale nikt nie był zainteresowany...
Stary, warunki które zapodałeś są żenująco kiepskie, lepsze mam co roku na nartach (a też spartańskie - tam można to zrozumieć bo to narty). Ostatni zlot lib.netu na jakim byłem był w jakiejś maksymalnej paździerzowni (gdybym wiedział, że taki syf będzie nigdy bym nie przyjechał). Nauczony doświadczeniem, ja się nie ruszam jeśli nie będzie sensownych warunków... Czy na prawdę nie stać Was na jakieś normalne warunki przysłowiowego 3-gwiazdkowego hotelu (bez basenu ale chociaż z jacuzzi)? No proszę Was, socjaliści z partii Razem w lepszych warunkach się spotykają...
Ps. Zaproponowałem w miarę fajne warunki w Zakopcu, ale nikt nie był zainteresowany...
No tak, wyobraź sobie, że zdarzało mi się nocować na stacji benzynowej w Niemczech, czy przed pięknym wiatrakiem w Danii pod gołym niebem... ale to było 20 lat temu, a wraz z wiekiem apetyt rośnie...Eee tam, w Bieszczadach spałem na poddaszu stodoły u jakichś żuli. Bałem się, że mi który gardło poderżnie w nocy, a po powrocie oglądałem se wszystkie zarosty, czy wszy nie łażą. Dało radę.
Chuj z warunkami ziomek, przede wszystkim mamy ankietę z pytaniem czy termin pasuje. Wiele osób się deklarowało, że mogłoby się pojawić, a teraz nagle ciężko o więcej niż 4 głosy za jedną z opcji.