kompowiec
freetard
- 2 582
- 2 648
Inną alternatywą byłoby stworzenie IRCa, byłoby większe pole do popisu niż użeranie się z tym zamkniętym chujstwem.
No ale wolny rynek wybrał mumble
Inną alternatywą byłoby stworzenie IRCa, byłoby większe pole do popisu niż użeranie się z tym zamkniętym chujstwem.
IRC był na długo przed tym zanim powstał shoutbox i już wtedy wiało tam chujem.no jak SB działał obok IRC to nic dziwnego że nikt na nim prawie nie siedział...wygląda to trochę to głupio, robić sobie samemu konkurencję
Co się stało ze shoutboxem?
Shout i discord to narzędzia śmieszkowania i libowej socjalizacji... szczególnie inner krąg robi się coraz bardziej ciekawy... Jeśli wyczerpujesz te potrzeby na pejsbooku or in real life to nie jest Ci to potrzebne at all.Nigdy nie korzystałem z Shoutboxa i cisza na nim w ogóle mi nie przeszkadza.
Wszyscy przenieśli się na Discorda: https://discord.gg/cpTpjzp
A (nie) liby do SomaliiLiby na discord!
Jeśli discord tętni życiem, a shoutbox jest martwym miejscem, to można by rozważać usunięcie.Moim skromnym zdaniem nadszedł czas ostatecznego rozwiązania kwestii Shoutboxa
niektórzy są zbanowani i nie mają dostępu do shoutboxu [*]No shoutbox był dla wszystkich dostępny po zalogowaniu.
Po co skoro nie generuje to kosztów?Jeśli discord tętni życiem, a shoutbox jest martwym miejscem, to można by rozważać usunięcie.
Komunikatory są płatne? Kiedyś trochę pisałem na forum zamkniętym - przeglądać forum, czytać i pisać mogli tylko zarejestrowani użytkownicy. Założyć konto można było dopiero po uzyskaniu akceptacji ze strony administratora forum. I tam też był komunikator, ale darmowy.Po co skoro nie generuje to kosztów?
Taigachat czyli shoutbox chyba nie, ale to pytanie do adminów.Komunikatory są płatne? Kiedyś trochę pisałem na forum zamkniętym - przeglądać forum, czytać i pisać mogli tylko zarejestrowani użytkownicy. Założyć konto można było dopiero po uzyskaniu akceptacji ze strony administratora forum. I tam też był komunikator, ale darmowy.