Setny post, czyli dedykacje

Hitch

3 220
4 877
Napisałeś wiadomość, której numerek jest dla ciebie ważny? A może jesteś nowy na forum i dobiłeś właśnie do setki? Nieważne! Teraz możesz już dedykować swoje posty pomyślności sobie, albo śmiertelnemu niepowodzeniu polskiej sceny pitologicznej! Albo każdej innej, skoro już o tym mowa...

Ja zacznę: osiemsetnego posta dedykuję sobie, żeby mi kiedyś w łapy wpadł jakiś świniojeb. W ciszy, spokoju, ustronnie i bez świadków...:)

OP
OP
Hitch

Hitch

3 220
4 877
Tysięcznego posta dedykuję społeczności polskich libertarian, coby rośli w siłę i orali obecne status quo w każdym możliwym aspekcie.

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Dwieście postów w dwadzieścia dni?

tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

Mojego 130 posta dedykuje ludziom, którzy są dla mnie inspiracją: Jezusowi, św. Franciszkowi i Chrisowi Dornerowi. Bez was by do tego nie doszło chłopaki! Obyście inspirowali innych (szczególnie Ty Chris)!

OP
OP
Hitch

Hitch

3 220
4 877
Skoro już wzorować się na fikcyjnej postaci, nie lepiej, żeby to był, nie wiem, np. Batman? ;)

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Batman ma zasadę, że nie zabija, a Jezus twierdził, że nie przyszedł nieść pokoju, a miecz ;).

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Zawsze wydawało mi się, że są dowody na istnienie Jezusa jako postaci historycznej, ale to może w innym temacie...

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Nie ma. Są tylko dowody, że jego kult rzeczywiście zaczął się mniej więcej na początku naszej ery.
Albo inaczej. Są dowody, tak samo jak są dowody na istnienie Człowieka Mola.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Napisałem tysięcznego posta. Dziękuję wszystkim, że mnie jeszcze nie odjebaliście. A tego posta dedykuję ciemiężonym morświnom i wspieram ich w walce z fińskim okupantem.

OP
OP
Hitch

Hitch

3 220
4 877
Posta o numerze 1400 dedykuję zdrowiu swojego gardła. Niemiłosiernie mnie napierdala przez syf spływający z zatok, które znowu mi szwankują :(

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ja też kibicuję, bo sam mam problemy z zatokami. Tyle, że mnie boli wtedy głowa, zęby i zatyka mi uszy. W dodatku mam wiecznie nos opuchnięty od alergii na chuj wie co (jakieś pleśnie i pyłki).

Jaka niezdrowa jednostka ze mnie, w AKAPIE dobór naturalny by mnie szybko wyeliminował (chciałem napisać, że wilki by mnie zjadły ale wiadomo, że w akapie wilki wyginą) :( .

Danjou

Król Akapu.
370
944
Równo setny post dedykuję go sobie. Druga część dedykacji dla wszystkich czerwonych świata - żeby jak najszybciej zawiśli na własnych flakach na suchej gałęzi. Nie muszą wisieć na rozstajach. Mogą u mnie na działce.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Ponieważ mam dwie setki na koncie, podwójna dedykacja :)

Pierwsza dla mojej Żony. Właściwie to wszystko mógłbym Jej dedykować, podobnie jak S.King Tabithcie :)

Druga dla faceta z linku. Państwo nie zezwala na posiadanie broni, więc gość, by ratować życie swojej żony, pogryzł olbrzymiego psa własnozębnie. Gdyby miał guna, żona nie musiałaby rekonstruować twarzy, a kundel poszedłby do piachu.

Do góry Bottom