Hitch
悟
- 3 220
- 4 877
Ale o czym w ogóle mowa?
Szczerze to coraz mniej się orientuję, o co chodzi Marginesowi. Zaczynam myśleć, że sam zaplątał się na jakąś manifę i został zniszczony przez Pytę, a potem skopany przez policję
Ale o czym w ogóle mowa?
Pampalini, o co chodzi z tą "awersją do podziału pracy, która gdzieś tutaj wykwita?"
Dzięki Piter, może Hitch w końcu zatrybiPo prostu jak ktoś zgrywa cwaniaka przed kamerą w swoich filmikach w necie a jak co do czego przyjdzie, to chowa się z przestraszoną miną za policjantami, to można to uznać za żenuę. Coś jak cwaniak w necie, pizda w świecie .
Ja sam nie wiem co bym zrobił gdyby stado komuchów mi chciało wpierdolić, kolesie z pyty niestety wyszli jak wyszli, mieli pecha, że ktoś to nagrał i puścił.
Dzięki Piter, może Hitch w końcu zatrybi
A macie odcinka z Żydami chcącymi zniszczyć Święta mechatronem?
Pyta.pl to nie żadne mityczne "prawaki", jeno zwykli jajcarze. Z Rydzykowców też sobie robią polewkę.
Od 5:00 mamy podręcznikowego lewaczka wege-faszystę, dać takim trochę władzy i po krótkim czasie będziemy musieli wpierdalać tylko to, co samo spadnie z drzewa.
Ja bym powiedziała, że to hipsterska cipa, która nie wyobraża sobie mężczyzn mniej zniewieściałych od kobiet. Pewnie co miesiąc nosi podpaski.Od 5:00 mamy podręcznikowego lewaczka wege-faszystę, dać takim trochę władzy i po krótkim czasie będziemy musieli wpierdalać tylko to, co samo spadnie z drzewa.