Madmar318
Well-Known Member
- 307
- 1 088
Witam,
Już jakiś czas przeglądam forum, choć jeszcze do tej pory się nie przywitałem.
Z całą pewnością bliżej mi do liberalizmu gospodarczego niż do libertarianizmu, anarchokapitalizmu. Niemniej jednak jak najdalej od homosovieticus. Interesuje się ekonomią (ASE) trochę geopolityką. Zaczęło się od JKM (którego na początku krytykowałem), kontestacji, Michalkiewicza , Gwiazdowskiego, później książek .itp.
Wiele zainteresowań, mało czasu.. składam hobbistycznie porządne latarki, lubię szybkie motocykle.
Już jakiś czas przeglądam forum, choć jeszcze do tej pory się nie przywitałem.
Z całą pewnością bliżej mi do liberalizmu gospodarczego niż do libertarianizmu, anarchokapitalizmu. Niemniej jednak jak najdalej od homosovieticus. Interesuje się ekonomią (ASE) trochę geopolityką. Zaczęło się od JKM (którego na początku krytykowałem), kontestacji, Michalkiewicza , Gwiazdowskiego, później książek .itp.
Wiele zainteresowań, mało czasu.. składam hobbistycznie porządne latarki, lubię szybkie motocykle.
Mogę się pod tym podpisać. Zwłaszcza z ogłupiałym społeczeństwem.Nie chce mi się wojować, ani krzyczeć. Nie chce mi się dyskutować o partiach i konkretnych problemach bieżących ... już mi się nie chce.
W sumie ta bieżączka dość mocno nuży. W zamian lubię dyskutować i edukować. Krok po kroku ;-)
Ostatnia edycja: