tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 009
Volenti non fit injuriaMówisz, masz
Volenti non fit injuriaMówisz, masz
Przynajmniej przecinki potrafisz postawić, to już coś.Chciałbym się przywitać serdecznie ze wszystkimi użytkownikami forum. Jestem socyalistą, w konsekwencji idiotą, dlatego też należy do mnie pisać drukowanymi literami. Pozwalam sobie żywić szczerą nadzieję, że moja osoba nie spotka się dezynwolturą ze względu na ograniczenie umysłowe i spermoidalne zapalenie mózgu. Howgh : ) .
Cześć wszystkim, jak to dobrze, że istniejecie! Jestem blondynką, robię dr w Holandii
(....)
Raz na miesiąc spotykam się z holenderskimi libami na piwie, zdarzy mi się napisać albo poprawić coś na lib.org, teraz mam do ogarnięcia 3 h wywiadu z Toine Mandersem (wypuścili go w maju z więzienia skurwysyny), a w sobotę byłam na spotkaniu Holenderek- libertarianek.
(...)
Sama we wczesnej młodości w ogóle nie interesowałam się żadną polityką czy naukami społecznymi, bo intuicja mówiła mi, że to, co słyszę, to jakieś gówno. Z przedsiębiorczości miałam jedynki, bo kazali mi wypełniac PIT, i miałam wtedy odruchy wymiotne.
Nie wiem, czy aby na pewno, to dobrze że istniejemy. Gdybyśmy nie istnieli, może nie byłoby potrzeby wymyślania libertarianizmu, bo nie byłoby komunizmu, nie pojawiłby się stricte kapitalizm i doktryny polityczne.
Już ustaliłem na shoutboxie, że skróconą formą może być FinisCześć F A O P