Prawdziwi mężczyźni wracają do łask?

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Takich damskich bokserów w Polsce też jest wielu. Nawet nie wiem jak nazwać kogoś takiego. Na pewno nie jest to mężczyzna. Taki osobnik wyżywa się tylko na słabszych. Nie podniesie ręki na Mężczyznę bo będzie się bał.Skuli ogonek i ucieknie do dziury.

Wielu? tzn ile? Bo gwałcicieli wśród czarnych i oprawców kobiet jest znacznie więcej - biała cywilizacja jest w zasadzie najlepszym miejscem dla kobiet (szczególnie Polska - abstrahując od sytuacji ekonomicznej kobiety są traktowane tutaj bardzo dobrze)

OP
OP
P

pikko.peikko

Guest
Może takich oprawców jest więcej wśród czarnych. Nie wiem. Piszę ogólnie o "mężczyznach", którzy biją kobiety. Nie chce o tym rozmawiać.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Nie ma się co podniecać francuskim czarnym dresem. Taki to zawsze musi się do kogoś dopierdalać. By rozwiązać ten problem, musi być powszechne przyzwolenie na bezkarną odjebkę tej czarnej małpy, czyli na normalny lincz. I to niezależnie od rasy tej małpy.

W Afryce gdyby to zrobił na ulicy obcej kobiecie, to najprawdopodobniej odrąbaliby mu obie ręce. Wtedy nie mógłby nawet fiuta czym potrzymać podczas lania.

Ostatnia edycja:

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Nie ma się co podniecać francuskim czarnym dresem. Taki to zawsze musi się do kogoś dopierdalać. By rozwiązać ten problem, musi być powszechne przyzwolenie na bezkarną odjebkę tej czarnej małpy, czyli na normalny lincz. I to niezależnie od rasy tej małpy.

W Afryce gdyby to zrobił na ulicy obcej kobiecie, to najprawdopodobniej odrąbaliby mu obie ręce. Wtedy nie mógłby nawet fiuta czym potrzymać podczas lania.

W jakiej Afryce? może tej części będącej światową stolicą gwałtów ? gdzie policja nawet gwałci notorycznie i nikogo tam ten fakt nie dziwi już.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
W jakiej Afryce?
Środkowej. Na północy i na południu jest inaczej. Ja w Afryce widziałem przemykającego się Murzyna z odjebanymi górnymi kończynami, miejscowi powiedzieli mi, że to za jumkę i bandytkę (w sumie drobną). W Afryce w wielu miejscach, upierdalanie górnych kończyn jest popularną metodą zemsty.

T

tesslaa

Guest
Prawdziwy facet to spokój,opanowanie,zaradność,odwaga.Prawdziwy facetnie boi sie podjac ryzyka, a dostac czasami w morde jest rzeczą normalnąNiestety coraz więcej zauważam przewrażliwionych facetów,po części mnie irytują a po części po prostu żal mi ich.Ten ich codzienny krzyk,wrzask,strach,lęk,przejmowanie się co ludzie powiedzą,panikowanieczasami doprowadzają mnie do obrzydzenia.Podstawowym obowiązkiem faceta jest zarabianie pieniędzy! Dość Piotrusiów Panów, którzy żyją marzeniami o lepszym świecie i o zbawianiu go. Teraz nie ma prawdziwych facetów tylko same mameje, czyli faceci zrobieni miękim c......em.
Gdyby nadal istniało obowiązkowe wojsko,tam przyroda segregowała takich ludzi

Do góry Bottom