inho
Well-Known Member
- 1 635
- 4 516
'męski' pan z kolegą:
Kobiety mają bzika na punkcie wyglądu innych. (...) Przesadne dbanie o wygląd to cecha typowo kobieca.
Ja też tak miałem przez całe lata 80-te. Pamiętam jak ludzie dawali mi 40-lat mimo, że miałem 20. Ponieważ golenie brody do zera jest trochę bolesne, załatwiałem to u fryzjera, bo wtedy fryzjerzy jeszcze używali brzytew.- "o widzę ... zapuściłeś brodę, teraz taka moda, mój syn też zapuścił"
- "ale ja zapuszczam ją już od ponad 10 lat na zimę i golę na lato, więc co to za nowość?"
Masz przykre doświadczenia z kobietami, że takie śmiałe opinie wygłaszasz? A co powiesz o mężczyznach, tyranach, którzy nieludzko traktują kobiety,? Dla świata są uprzejmi, czarujący, a w domu stosują nie tylko terror fizyczny ale często wyrafinowane formy przemocy psychicznej.Żyjąc z takim tyranem zranione kobiety tracą poczucie własnej wartości i poczucie własnej godności.Kobiety to kurwy, były nimi od zawsze więc nie ma się nad czym pastwić.
Masz przykre doświadczenia z mężczyznami, że takie śmiałe opinie wygłaszasz?A co powiesz o mężczyznach, tyranach, którzy nieludzko traktują kobiety,? Dla świata są uprzejmi, czarujący, a w domu stosują nie tylko terror fizyczny ale często wyrafinowane formy przemocy psychicznej.Żyjąc z takim tyranem zranione kobiety tracą poczucie własnej wartości i poczucie własnej godności.
Osobistych doświadczeń nie mam, ale znam kobiety maltretowane przez mężczyzn.Masz przykre doświadczenia z mężczyznami, że takie śmiałe opinie wygłaszasz?
Cały twój post można by odwrócić ewentualnie zmieniając słowo kobieta na dziecko, dla większego efektu.Osobistych doświadczeń nie mam, ale znam kobiety maltretowane przez mężczyzn.