Prawaki nie umieją internetu i social mediów - dlaczego?

Doman

Well-Known Member
1 221
4 052
Oligarchia postawiła na wrażliwość lewicową. Lewicowy dziennikarz albo lewicowy polityk będą łatwiej robić kariery, prawak szybciej zarobi bana na social media niż lewak. Mamy teraz papieża lewaka i cały mainstream mało się nie zesra jaki to dobry papież.
Po co ta dyskusja skoro reguły debaty nie są symetryczne? To jakby zadawać pytania czemu kapitaliści nie radzą sobie w ZSRR.

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
cała ta sprawa z pepe itd.
no robiono memy z pepe i filmiki nawet fajne ale czy to przyciągnęło kogoś- przekonało do Trumpa? te memy były w tonacji nazistowskiej niekiedy i mem pepe sklasyfikowano jako znak białej supremacji chyba przez south poverty law center lub/i przez ADL czy coś takiego. a większość ludzi chyba nie jest pozytywnie nastawiona do nazistów i ludzi z tych okolic

Doman

Well-Known Member
1 221
4 052
Widziałem memy z pepe na stronach ze śmiesznymi obrazkami i z tych co widziałem żaden nie był nazistowski. Żydostwo z ADL postępuje mniej więcej tak jak komunistyczna partia Chin. Jeśli np. niebieski kwiatek oznacza symbol oporu - zakażmy niebieskiego kwiatka i powiedzmy, że ci co rysują niebieskie kwiatki to zbrodniarze.
Jest popierdolizm?
Jest.
A kto jest przedstawiany jako normalny? Właśnie popierdolce. Za pierwszym razem jak czytałem o pepe i ADL to myślałem, że jestem wkręcany - takie to głupie.
Kiedyś widziałem fragment programu w amerykańskiej TV i tam po prostu ktoś powiedział, ze "biała rasa ssie". Można w mainstremowej TV puszczać takie rzeczy, ale jak prześladowani gdzieś zamieszczą żabę, to "nazizm". Jak tak dalej pójdzie to np. nie spuszczanie wzroku gdy mówi do ciebie przedstawiciel Żydowskiej Rasy Panów będzie nazizmem, bo czemu nie. Pepe już jest i pomnik żołnierza sprzed 150 lat też.
W Szwecji wywalają z pracy nawet za protest przeciw nielegalnemu koczowisku murzynów. W Izraelu jest za to 15 lat paki za popieranie nielegalnych migrantów, a Palestyńczyka można odstrzelić jak psa. Niech się z tego ADL tłumaczy. Kto tu jest nazistą?

Do góry Bottom