Podziel się zażenowaniem

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Same pojeby, wszyscy jak jeden komuchy. Kompletnie przeryte mózgi, skrajna lemingoza. Trudno powiedzieć, kto bardziej pokurwiony, komuchy tęczowe czy narodowe? Ciężko wytrzymać głupotę o tak poważnym natężeniu. Sekrecja breivików do krwi - poziom krytyczny. Konieczna terapia "Rainbow Dome Musick" S.Hillage'a.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
I w ogóle co to za najazd tęczowych knagochapaczy na fb. Pewnie chodzi o to, żeby czymś się zajęli, kiedy będą ratyfikować TTP.
comment_XgcenI1veq4nShUJjPNvVpz6fZxnRh46.jpg

Crov

Well-Known Member
558
1 557
"Wydaje mi się, że systemy np. skandynawskie to nie jest socjalizm, bo to jest normalny kapitalizm tylko oparty na zdrowych regulacjach wolnej konkurencji i na tym, że gospodarka jest dla ludzi." -- Eliza Michalik, znawczyni kapitalizmu i herbatników

ok 8 minuty

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Kolo ma jeszcze jeden filmik. Najlepsza jest końcówka:

EDIT:
Wycięta piosenka z "Króla Lwa" . Śpiewający Darth Vader? Nie...

Ostatnia edycja:

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Wczoraj na siłce zobaczyłem ten teledysk, podobno jakaś dosyć popularna obecnie piosenka, w radio też o niej słyszałem. Abstrahuję w tym momencie od debilności samego tekstu piosenki, bo głupich piosenek nie brakuje od lat, ale zażenowany jestem, że ten artysta tworzy sobie kontrowersyjną piosenkę, co to ma motherfucker w tytule (hoho, patrzcie jaki odważny), ale równocześnie jest na tyle grzeczny, że pozwala na puszczanie na YT, w TV, w radio wersji ocenzurowanej, nagrał nawet osobno swój cenzurowany głos, gdzie nie śpiewa motherfucker, tylko motherracka, cokolwiek (jeśli) to znaczy...

Do góry Bottom