A
Artur Nowak
Guest
Punk to zawsze chłam tak samo rap - myślę że nie odróżniłbym sonicznie Punkowców z zespołem Dałna od tych "zdrowych"
Czy in vitro jest leczeniem niepłodności? Czy to nie jest tak, jakby mówić, że tabletka przeciwbólowa leczy zepsuty ząb?Regulacje zaproponowane przez resort zdrowia powołują Rejestr Dawców Komórek Rozrodczych i Zarodków, który gwarantuje zarówno zachowanie anonimowości dawców, jak i pełen nadzór nad bezpieczeństwem i losem utworzonych zarodków. Wprowadzają nadzór państwa nad podmiotami wykonującymi zapłodnienie metodą in vitro poprzez wydawanie przez ministra zdrowia zgód na prowadzenie takiej formy leczenia.
A mi się nie chce tłumaczyć, myślałem zresztą, że nie trzeba. Koło pytki mi lata jak/co grają. Zwracam tylko uwagę na narzędzie propagandy polit-poprawności, jakim IMO bez cienia wątpliwości jest Eurowizja.Też nie rozumiem problemu... dopiero jakby grali totalny chłam, a by ich się "promowało" na geniuszy, to wyraziłbym swój sprzeciw.
Znów przesada. Jakby troszeczkę wyszczuplała i wzięła gnata do łapki, zaraz by trafiła do odpowiedniego wątku. Twarz w żadnym razie nie odpycha, za to poglądy i owszem.Wystarczy zobaczyć na zdjęcia jej ryja i wszystko jest jasne...
Ale ona siedzi tyłem przy stoliku po prawejZnów przesada. Jakby troszeczkę wyszczuplała i wzięła gnata do łapki, zaraz by trafiła do odpowiedniego wątku. Twarz w żadnym razie nie odpycha, za to poglądy i owszem.
Eurovizja jest takim narzędziem, ale nie przesądzałbym, że w tym przypadku mamy z do czynienia z jego propagandowym wykorzystaniem.A mi się nie chce tłumaczyć, myślałem zresztą, że nie trzeba. Koło pytki mi lata jak/co grają. Zwracam tylko uwagę na narzędzie propagandy polit-poprawności, jakim IMO bez cienia wątpliwości jest Eurowizja.
To był żart...Nie sądzę. Zerknij na fb-kowe oznaczenie twarzy na focie (jest imię, jest nazwisko), a jak to nie stykna, porównaj z pozostałymi.
Twarz w żadnym razie nie odpycha
Powiedz, że żartujesz, tak jak wcześniej o focie.Eurovizja jest takim narzędziem, ale nie przesądzałbym, że w tym przypadku mamy z do czynienia z jego propagandowym wykorzystaniem.
Nie... Są niepełnosprawni, którzy są zdolni w pewnych aspektach. Nawet nie wiemy jak wyglądały ich kwalifikację do Eurowizji. Rozumiem podejrzliwość ale nie każdy czarny to gwałciciel i złodziej.Powiedz, że żartujesz, tak jak wcześniej o focie.
Ale to nie jest jedyna taka fotka, wszystkie takie są... I chyba nie są przypadkowe, skoro ona sama je wrzuca.Ale zdajesz sobie sprawę, że nawet pięknej kobiecie można cyknąć ujową fotę, no nie?
Nie chodziło mi o ocenianie człowieka na podstawie wyłącznie wyglądu, a raczej o następujący związek przyczynowo-skutkowy: brak atrakcyjności -> faceci się nią nie interesują, i za nią się nie oglądają -> dziewczyna zaczyna sobie wkręcać różne bajki o wyzwolonej lesbijce, o tyranii samców, zaczyna wchodzić w różne grupy socjalistyczne, które bardzo chętnie łowią takie dziewczyny -> dziewczyna staje się feministką, kompletnie nie dbającą o swój wygląd, dumnie patrząc na innych za swoich wielkich, mających dodawać jej inteligencji, okularów, dając do zrozumienia "ja jestem po gender studies, ja wiem lepiej".mało merytoryczne w tym konkretnym przypadku, jest IMO twierdzenie oparte o "argumentum ad ryjum"
No to powtarzam jeszcze raz. Nie chodzi o to, że oni potrafią lub nie potrafią grać. To nie jest zupełnie ważne. Podczas Eurowizji liczy się, że się powtórzę cytując: "przełamanie tabu". Aby to zrobić, decydenci wcześniej posłużyli się Wurstem, a teraz, jak widać, Down-punkiem. Jeśli Finowie wygrają, a tak uważam, nie szukałbym odpowiedzi w muzycznym fachu.Nie... Są niepełnosprawni, którzy są zdolni w pewnych aspektach. .
Jakie tam wielkie wrażenie w ogóle? Nie o to chodzi. Biega o to, że nie "widać po ryju" jak dla mnie, że ktoś ma tak zjebcone w zwojach. Dobra, może skończmy, bo ratio cierpi.Na mnie ta fotka nie robi wielkiego wrażenia, pomijając fakt, że nie widać na niej całej twarzy, tylko profil.