A
Antoni Wiech
Guest
cziki napisał:Oh tak anarchia i chaos...a palenie nie ważne, a sex też nie ważny?
Ty nie świruj, tylko lepiej fotę pokaż
cziki napisał:Oh tak anarchia i chaos...a palenie nie ważne, a sex też nie ważny?
kr2y510 napisał:Sex jest bardzo ważny a palenie jest też przyjemne. Geny tych co wskutek palenia stracili zdolności reprodukcyjne zostaną samoczynnie wyeliminowane z puli genów. Więc chyba będzie lepiej, no nie?
Trigger Happy napisał:Odbiegając od tematu
gdybyl cos wiedzial bym ja poinformowal, i tyle, gdyz jest to jej sprawa co robi ze swym cialem...cziki napisał:GAZDA napisał:nie i (conajmniej ja) nie mam zamiaru sie tym zajmowac...cziki napisał:Okej!!
A moi kochani Panowie zastanawialiście się na tym jaki wpływ ma połączenie papierosa z antykoncepcją na organizm Waszej kobiety?
A dlaczego? z jakiego powodu ignorujesz ten temat?
Antoni Wiech napisał:Róbcie więc kontrekonomię, bo najlepsze towareczki pójdą się jebać z jakimiś cwelami w garniakach
(to powinno być jedno z haseł akapów!)
cziki napisał:kr2y510 napisał:Sex jest bardzo ważny a palenie jest też przyjemne. Geny tych co wskutek palenia stracili zdolności reprodukcyjne zostaną samoczynnie wyeliminowane z puli genów. Więc chyba będzie lepiej, no nie?
O i ta odpowiedź mi podchodzi, panowie nie palcie!!!bo przestaniecie być potrzebnymi reproduktorami, a dla nas na szczęście wymyślono odpowiednią antykoncepcję dostosowaną dla palaczek -Cerazette, więc...
kr2y510 napisał:[...] jak dla większości samców (niestety nie są skłonni się do tego przyznawać i wciskają bajery) liczy się dla mnie tylko ciało kobiety.
Mike Smith napisał:Skoro jesteśmy tacy szczerzy już, Krzysiu pytanie - lubisz bzykać trupy i laski w śpiączce?