kr2y510 napisał:Heppi z odpowiedzi?
A czy to jakiś warunek??
kr2y510 napisał:Heppi z odpowiedzi?
nie i (conajmniej ja) nie mam zamiaru sie tym zajmowac...cziki napisał:Okej!!
A moi kochani Panowie zastanawialiście się na tym jaki wpływ ma połączenie papierosa z antykoncepcją na organizm Waszej kobiety?
Nie bo juz wystraszyłAm się
Zapakuję kurwa nawet, tylko się odezwij, wiem, że tam jesteś!!!!!!!!!!11111111111111jedenjedenjeden.
lol opowiedzMike Smith napisał:nawet w kategorii kobiety doszukasz się parszywych, męskich ryjów liczących na to, że coś wychapią. :>
GAZDA napisał:nie i (conajmniej ja) nie mam zamiaru sie tym zajmowac...cziki napisał:Okej!!
A moi kochani Panowie zastanawialiście się na tym jaki wpływ ma połączenie papierosa z antykoncepcją na organizm Waszej kobiety?
GAZDA napisał:nie i (conajmniej ja) nie mam zamiaru sie tym zajmowac...cziki napisał:Okej!!
whirlinurd napisał:temat palące nie palące można potraktować tylko z przymrużeniem oka pytanie bardziej zasadnicze może być inne... czy kobiety mogą tolerować potencjalnego rebelianta?
Antoni Wiech napisał:Tylko pytanie, kto ma lepszy start i zaplecze systemowe, spedalony prawnik, czy hipis anarchista?
A co jesteś prawnikiem? Albo coś w tym stylu? Nie no, jasne, przy dobrej woli można próbować być wolnościowym prawnikiem, ale większość ich, jak wiadomo chce utrzymania swojego monopolu.whirlinurd napisał:przy odpowiednich cynicznych chęciach można spreparować prawniczego hipisa wyśmiewacza konstytucji
A widzisz Ja spotkałem się z określeniem poglądów anarchistycznych jako niedojrzałych hehe Inna sprawa, że to nie dotyczy tylko kobiet, ale ogólnie społeczeństwa.a to wszystko przez to że przypomniała mi się wymiana opinii z osobą palącą dotyczącą wykorzystywania loga np. coca coli w sztuce była zszokowana tym że ktoś może negować sens TM wciskając przy tym jakiś tam kit o wolności słowa świr kurcze normalnie świr...
-------Antoni Wiech napisał:A co jesteś prawnikiem? Albo coś w tym stylu? Nie no, jasne, przy dobrej woli można próbować być wolnościowym prawnikiem, ale większość ich, jak wiadomo chce utrzymania swojego monopolu.